Türkiye’nin dört bir yanında 7’den 70’e tüm satranç sporcularının katılabileceği turnuvada 19 Mayıs’ın unutulmaz coşkusu ve sevgisi satranç sporunun birleştirici gücüyle buluşacak.

Turnuvaya katılmak isteyenler Türkiye Santranç Federasyonu Çorum İl Temsilciliği'nden kayıt yaptırabilirler. Turnuvada ilk üç dereceyi elde eden sporcularla, en iyi dereceyi elde eden kadın sporcuya, 20 yaş ve altında en iyi dereceyi elde eden üç sporcuya madalya verilecek.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Turnuvası Chess.com Online Satranç Platformu üzerinden 19 Mayıs 2020 Salı günü tüm illerde eş zamanlı olarak saat 15.00'de başlayacak. Chess.com platformundan kullanıcı adını oluşturan sporcular, bu linkten turnuvaya çevrim içi kayıtlarını yapabilirler.

Çevrimiçi kayıt esnasında chess.com kullanıcı adlarının doğru bir şekilde yazılması zorunlu ve kayıt listesinde kullanıcı adı onay sürecinden sonra görüntülenebilecek.

Turnuvaya katılmak için 17 – 18 Mayıs tarihlerinde chess.com hesaplarına girilip bildirimlerde yer alan ilinize ait 19 Mayıs Turnuvası davetini kabul ederek kayıt işlemlerini tamamlanacak.

Turnuvadan 1 saat önce (19 Mayıs Saat:14:00) chess.com turnuva sayfasına gelerek ‘’turnuvaya katıl’’ butonuna tıklayabilirsiniz.