İsrail'e yönelik boykot çerçevesinde adım atmaya devam eden Çorum Belediyesi, personelin banka kartlarından sonra ihtiyaç sahibi vatandaşlara verdiği Sosyal Destek Kartlarında da "Troy" ödeme sistemine geçiş yaptı. Belediye tarafından 5300 ihtiyaç sahibine sağlanan Sosyal Destek Kartları, Mastercard yerine yerli ve milli ödeme sistemi olan "Troy" ile değiştirildi.

Sosyal yardım çalışmaları kapsamında dağıtılan bu kartlarla, artık Troy üzerinden işlem yapılacak. Böylece ihtiyaç sahibi vatandalar, hem yerel esnaftan alışveriş yapacak hem de yerli ve milli ödeme sistemini kullanmış olacak.

Başkanlar, Muhammed Fatih Temur’u kutladı Başkanlar, Muhammed Fatih Temur’u kutladı

Filistin’de uygulanan zulme karşı herkesin elinden geleni yapması gerektiğine vurgu yapan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın “İsrail’i ve oradaki zulmü alkışlayan Avrupa Birliği ülkelerini, Amerika’yı ve o zulme destek olan herkesi aynı şekilde büyük bir şiddetle nefrete kınamaya, günahlarını suratlarına vurmaya devam edeceğiz.” dedi.

Çorum Belediyesi, daha önceden de Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın öncülüğünde işçi ve memur sendikalarının da desteğiyle tüm belediye personeli Visa ve Mastercard özellikli kredi ve banka kartlarını yerli ve milli firma olan Troy ile değiştirmişti.