Yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;

Çorum’un Buharaevler Mahallesi Buharaevler 2. Cadde Besayko Sitesinde meydana gelen evden hırsızlık olayında 102.000,00TL değerinde altın çalındı.

Yapılan çalışmalar neticesi bir şüpheli şahıs çalınan altınlarla birlikte ele geçirildi. Ancak şüphelinin çalınan altınların bir kısmını kuyumcuda bozdurduğu tespit edildi. 33.000,00 TL para ve altınlar sahibine teslim edildi. Şüpheli şahısın tutuklandığı belirtildi.

Hırsız reçeteli ilacı çaldı

Çorum’un Çepni Mahallesi Hayat 1. Sokak üzerinde bulunan evde hırsızlık olayı yaşandı.

Hırsızlar, 1.200,00 TL para ile 14 ondört adet müştekiye ait reçeteli LYRCA isimli ilacı çaldı. Olay ile ilgili bir şüpheli şahsın tespit edildiği ve şahsın yakalama çalışmaları devam ettiği belirtildi.

Bakır kabloları çaldılar

Çorum’un Ulukavak Mahallesi Kunduzhan 1. Cadde üzerinde bulunan evde meydana gelen hırsızlık olayında, üç çuval içerisinde toplam:80 Kg. bakır kablo hurdası çalındı.

Yapılan çalışmalar neticesi bir şüpheli şahıs bakır kablolar ile birlikte ele geçirildi. Malzemeler sahibine teslim edilerek yakalanan şüpheli şahıs adli mercilere sevk edildi.

Çaldığı parke taşlarıyla yakalandı

Çorum’un Ulukavak Mahallesi Çiftlikçayırı 29. Sokak üzerinde bulunan bir adreste meydana gelen açıktan hırsızlık olayında 150 adet parke taşı çalındı.

Yapılan çalışmalar neticesi bir şüpheli şahıs suça çaldığı parke taşlarıyla birlikte yakalandı. Malzemeler sahibine teslim edildi. Yakalanan şüpheli şahıs adli mercilere sevk edildi.

Motosiklet hırsızı aranıyor 

Çorum’un Ulukavak Mahallesi Osmancık Caddesi üzerinde bulunan bir adreste motosiklet hırsızlığı meydana geldi. Olay ile ilgili şüpheli şahsın yakalama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.