Edinilen bilgiye göre gece saat 21.00 sıralarında Çorum'da 19 ACH plakalı beyaz bir araç ile gezen şahısların Çiftlikçayırı'nda bir evi kurşunlayarak olay yerinden ayrıldı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevkedildi.

Aracın tarifini de alan polis ekipleri şahısları aradıkları sırada araçla Eti 3. Sokağa gelen şahıslar burada da bir evi kurşunlayarak olay yerinde ayrıldı. Yapılan ihbarda şahısların Ö.G. ve H.G. oldukları belirtilirken Ata Caddesine geçen şahıslar burada da havaya ateş açtıktan sonra Hüyük Caddesine geçtiler. Şahısların araçla gidiş yönünü belirleyen polis şahısları yakalarken yapılan incelemenin ardından Ö.G. ve H.G. karakola götürüldü.

FİLM GİBİ TAKİP

Gece şehrin iki farklı bölgesinde yaşanan kurşunlama olayında polis filmlerdeki gibi bir takip düzenledi.

İlk olarak Çiftlikçayırında ardından da Eti 3. Sokakta yaşanan ev kurşunlama olayının ardından polis ekipleri olayı gerçekleştiren aracı takibe aldı. MOBESE kameraları ve ihbarları değerlendiren polis, son olarak kameralardan aracın güzergahını belirlemesinin ardından Hüyük Caddesi üzerindeki ekip aracılığı ile şahısları yakaladı. Yaşanan olayda araçta Ö.G. ve H.G. isimli şahısların olduğu tespit edilirken görgü tanıkları olayların yaşandığı sırada şahısların 4 kişi olduğunu iddia etti.

Kaynak: Leblebi TV