Çorum’da boşandığı karısının evine giden eski eş dehşet saçtı.
Önce eski eşini, ardından evde bulunan yengesini bıçaklayan zanlı, çıkan kavgada kendisi de yaralanarak hastanelik oldu.
Olay Kale Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 39 yaşındaki E.E., bir süre önce boşandığı 38 yaşındaki eski eşi M.Ü.'nün evine gitti.
İddiaya göre; evde başlayan tartışmanın büyümesinin ardından üzerinde bulundurduğu bıçağı çıkaran E.E., boşandığı eski eşi M.Ü. ile eşinin yengesi N.Ü.'yü bıçakla ağır yaralayıp olay yerinden uzaklaştı.

BIÇAKLAN 2 KADIN YOĞUN BAKIMDA
Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bıçak darbeleri ile ağır yaralanan M.Ü. ve yengesi N.Ü. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldılar.
2 kadını bıçakladıktan sonra olay yerinden ayrılan E.E. kışa süre sonra polis ekiplerine teslim oldu. Olayda yaralandığı görülen E.E. ise farklı bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayda yaralanan 2 kadının yoğun bakımda tedavilerinin sürdüğü öğrenilirken, polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.