Çorum'da bir otelin lobisinde meydana gelen silahlı kavgada bir kişi tabanca ile yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, dün gece Bahabey Caddesi üzerinde bulunan bir otelde çıkan silahlı kavgada Mehmet Ü. (33) kalçasından vurularak yaralandı.
Silah seslerinin duyulması üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi.
Otelin lobi bolümünde karşılaşan Mehmet Ü. ve Cihan K.,(29) henüz bilinmeyen bir nedenle aralarında tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönmesi sonucu Cihan K.,ruhsatsız tabancası ile 3 el ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtı. Görgü takınlarının ifadelerden ve güvenlik kameralarından yola çıkan polis ekipleri, olayı gerçekleştirenin Cihan K. (29) olduğunu tespit etti.

Kalçasından yaralanan Mehmet Ü., olay yerine çağrılan 112 Acil Ekipleri tarafından Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı Mehmet Ü.'nün hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
Polis ekipleri tarafından Otelde yapılan incelemede, tabancaya ait üç adet boş kovan ele geçirildi. Eşkali tespit edilen zanlı Cihan K., polis ekiplerin titiz çalışması sonucu kısa sürede olayda kullandığı tabanca ile yakalanarak gözaltına alındı.
Olayla ilgili polisin çok yönlü soruşturmanın sürdüğü bildirildi.