Toplantıya katılan ve bir süre Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Çorum Belediyesi Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Çorum'da yapılan çalışmalar hakkında Erdoğan'a bilgiler verdi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde AK Partili belediye başkanlarıyla toplantı yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili belediye başkanlarına, “Özellikle imar düzenlemelerinde asla şaibeye yer vermeyecek şekilde adil ve açık bir çalışma ortaya koymanız gerekiyor. Aynı şekilde ihaleleri mutlaka şeffaf bir şekilde gerçekleştirin, hatta tüm ihaleleri canlı yayınlayın” dedi.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Çorum Belediyesi Başkanı Halil İbrahim Aşgın, "Belediyeciliğin duayeni, Milletin Başkanı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la Belediye Başkanları İstişare Toplantısında bir araya geldik. Sayın Cumhurbaşkanımıza yaptığımız çalışmalarımızı arz ettik, Çorumlu hemşehrilerimizin selamlarını ilettik.
Sayın Cumhurbaşkanımızdan aldığımız güçle aşkla çalışmaya, şehrimize en güzel hizmetleri vermeye devam edeceğiz. #AşklaÇalışıyoruz" ifadelerini kullandı.