Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından dün Ankara'da gerçekleştirilen törenle Çorum'a yapılacak bazı yatırımlar için imza atılmıştı.
Yatırım yapılacak ilçeler arasında Sungurlu'nun bulunmamasına Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner'de sert tepki göstererek, Spor ve gençlik yatırımlarından Sungurlu'nun neden yararlandırılmadığını sorarak, "Siz kimi cezalandırırıyorusunuz?" diye sordu.
 

VİDEOYU HATIRLATTI!

Bakanın, yerel seçimler öncesinde Ak Parti Belediye Başkan Adayına destek için Sungurlu’ya geldiğini, 3 mahalleye semt sahası, güreş eğitim merkezi ve butik yüzme havuzu sözü verdiğini hatırlatan Başkan Şahiner, o gün esnaf turu yapılırken çekilen bir videoyu hatırlatarak "Adayda daha havuzu görmeden paçayı sıvayan bir eda ile sosyal medyada yüzmeye başlamış, Sungurlu'ya yüzme öğretmeye kalkmıştı. Ve gittikleri her yerde Sungurlu’nun gençlerine yüzme havuzu yapacaklarını anlatmıştı"

BU MU SİZİN SUNGURLU SEVDANIZ?

Artık Sungurlu'nun kandırılmaktan bıktığını, seçimden seçime hatırlanıp boş vaadler ile oyalandığını söyleyen Başkan Şahiner, bunu hiçbir Sungurlulunun hak etmediğini ifade ederek, "Diğer Ak partili yöneticiler ilçeleri için sürekli mensup oldukları iktidar partisinin yetkililerinin kapılarını aşındırıp bir şeyler almaya çalışırken, Sungurlu Ak Parti yöneticileri ne ile meşguller? Bırakın hizmet talep etmeyi, söz verilen yatırımların bile takibini yapamıyorlar. Ya da yapmayı beceremiyorlar" diye konuştu.

MÜDÜRLER İLE UĞRAŞACAĞINIZA, VERİLEN SÖZLERİN TAKİPÇİSİ OLUN!

"Birilerinin işlerini takip edip kurumların müdürleri ile dama taşı gibi oynayacağınıza, Sungurlumuza verilen sözlerin takipçisi olun" diyen Başkan Şahiner, "Yoksa adayınız ve sizler videoda ki gibi komedi filmlerine figüran olamaya devam edersiniz. Ve bunun hesabını da aziz Sungurlulu hemşehrilerimiz size sorar" dedi.
Başkan Şahiner, "Bizler halkmıza verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirmenin mutluluğunu yaşarken, sizde vefasızlığınızın utancı ile yaşamayı bırakmak için ilçemize verilen yatırım sözlerini takip edin sayın yöneticiler" ifadelerini kullandı.