Toplantıda konuşan Kooperatif Başkanı Mustafa Fındıkçı, Zanaatkarlar Yapı Kooperatifi’nin çalışmalar hakkında bilgi verdi.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı da konuşmasında Çorum’a koronavirüs tedbirleri kapsamında verilen destek miktarını açıkladı. Ahlatcı “Çorum’a bu güne kadar toplam 82 milyon 600 bin liralık destek verilmiştir” dedi.

Havaalanı ve demiryolu konusundaki çalışmaların devam ettiğini açıklayan Ahlatcı, “Çorum’un daha iyi imkanlara kavuşabilmesi amacıyla iki büyük kazanım için mücadele veriyoruz. Demiryolunun inşaat çalışmalarına 2021 yılında başlayacağız. Havaalanı konusunda da çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Çorum sanayi ve ticaret şehri olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr.Halil İbrahim Aşgın da “Çorum’da sanayi ve ticari alanda yapılan her çalışma bizi mutlu ediyor” dedi. Çorum Belediyesi olarak esnafın her zaman yanında olduklarını söyleyen Aşgın, “Bu şehri esnafla birlikte yöneteceğiz” dedi.

Çorum’un ekonomisiyle ve sanayisiyle gelişen bir şehir olduğunu dile getiren AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, sürekli olarak yeni işyerlerine ihtiyaç duyulduğunu belirtti.