Bir dönem MHP Çorum Milletvekili Adayı olup, seçilen ancak partisinin ülke barajına takılması üzerine vekil olamayan Yaşar Asiler, Zafer Partisi Genel İdare Kurulu’nda sivil toplum kuruluşlarından sorumlu GİK üyesi olarak görev yapacak.

Aynı zamanda, İskilip İlçesi Kayaağzı Köyü sakinlerinden, Kargı İlçesi’nde dört yıl kamu görevi yaptıktan sonra görevine Ankara’da devam eden ve kamu hizmetinden emekli olan hemşerimiz İmran Yaşa, Zafer Partisi kurucular kurulunda ve GİK de yer aldı.

Yine Alaca doğumlu ve Ankara da ikamet eden Mali Müşavir Ayhan Türk, Zafer Partisi Genel İdare Kurulu’nda Muhasip Yardımcısı olarak görevlendirildi.

Zafer Partisi İl Koordinatörü Bedii Onan, Çorum ilinde Ayyıldız ve Zafer Partisi’nin tanıtımını başarılı bir şekilde yaptıklarını, hareketin ve partinin Çorum’da tanınıp, bilindiği ifade ederek, görevlendirme yapılanmasının akabinde hızlı bir şekilde merkez ilçe diğer ilçelerde teşkilatların kurulacağını, Çorum halkından yakın ilgi gördüklerini ve faaliyetlerini hız kesmeden sürdüreceklerini söyledi.