Ziyarette gençlerle buluşan AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı Türkiye Gençlik Vakfının her zaman destekçisi olduklarını ifade etti.

Ahlatcı "2023 seçimlerine bir sene kaldı. Bu kapsamda çok çalışmalıyız. Z kuşağı olarak adlandırılan gençliği, bizler Teknofest kuşağı olarak adlandırıyoruz. Türkiye Gençlik Vakfından İHA, Siha yapan bir gençlik bekliyoruz. Maşallah İlimizde Türkiye Gençlik Vakfı Çorum İl temsilciliğimizin çalışmalarını da gayet başarılı buluyorum. Gerçekten de gençlere birebir dokunabilen bu güzide vakıf başarılı güzel çalışmalara imza atıyor. Tüm gönüllü kardeşlerimize yaptıkları bu güzel çalışmalar için teşekkür ediyoruz. Her zaman bir ve beraber olup güzel çalışmalara imza atacağız” ifadelerini dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Gençlik Vakfı Çorum İl Temsilcisi Enes Kayabaşı "Başkanımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Türkiye Gençlik Vakfı Çorum İl Temsilciliği olarak çalışmalarımızı artırarak devam ediyoruz. Ortaokuldan Liseye Liseden Üniversiteye Üniversiteden Kadın ve Aile koordinatörlüklerimize kadar gençlerin olduğu her alanda çalışmalarımızı yapıyoruz. Yerli ve Milli Gençlik yetiştirmek gayesiyle vatanına, milletine, bayrağına, dinine sahip çıkan ve kısacası aklı selim, kalbi selim, zevki selim düsturuyla hareket eden bir gençlik yetiştirme gayesi içerisindeyiz. Bu hususta kimse yaptığımız çalışmaları engelleyemez" dedi.

Ziyarette Ak Parti İl Başkan Yardımcıları Mücahit Keskinel ve Yılmaz Peker, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur da yer aldı.