Çorum İl Müdürü Sadık Bilici; korona virüs salgını sebebiyle işletmelerimiz düzenli olarak temizlenmiş ve dezenfekte edilmiştir. İşyerlerimizi sosyal mesafeyi sağlayabilmek adına yeniden düzenlemeler yapıldı. İşyeri içindeki müşteri yoğunluğunu düşürebilmek adına belli sayıda müşterimizi binalarımıza almaya başladık.

Pandemi dolayısıyla alınan kararname kapsamında kapatılan iş yerlerinin birikmiş elektrik borçlarına ödeme kolaylığı sağlandığı ve YEPAŞ’ın taksitlendirme ve ödeme süreçleri ile ilgili her zaman tüketicinin yanında olduğunu belirtti.

Bilici; “Salgın döneminde de devam eden müşteri hizmetleri süreçlerimiz büyük hassasiyetle yürütüldü. 13 Mart 2020 tarihinden bu güne hiçbir müşterinin elektriği kesilmedi. En önemlisi salgın dönemin de borç takibi ve icra süreçlerimizi durdurduk. Bu dönem de meskenler ve küçük tüketimli ticarethane müşterilerimiz için fiilen kesme işlemleri yapılmamıştır. Müşterilerimizin mağduriyetleri önlemeye çalıştık.” şeklinde konuştu.

Bu kritik dönemde geçmiş yılarda devreye aldığımız dijital kanallarımız olan E-devlet ve YEPAŞ Kolay İşlemler Müşteri portali üzerinden uzaktan online olarak abonelik, abonelik sonlandırma, fatura ödeme, güncelleme gibi işlemlerimizi yapmaya devam ettik. Diye yapılan düzenlemeler konusunda bilgi veren Bilici’ye teşekkürlerini sunan Tahtasız ve Taşkın ziyaretlerini sonlandırdılar.