Semt pazarlarına yönelik başlattığı ziyaretleri Cumartesi Pazarı ile sürdüren CHP Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız ve beraberindekiler, “Mutfakta Yangın Var” adlı broşürleri esnaf ve vatandaşa dağıttı.

CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, İl Kadın Kolları Başkanı Kamile Anar, İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Topkül ve diğer parti yöneticileri, Cumartesi Pazarında esnafa ve halka broşür dağıtarak, mevcut durum hakkında bilgi aldı.

Üreticiler, mazot, gübre, ilaç gibi tarımsal girdilerin pahalılığından, her gün yeni zamların gelmesinden, ürettikleri ürünlerin de karşılığını alamamaktan yakındı.

Vatandaşlar ise A’dan Z’ye tüm ürünlere yapılan zamlardan dert yanarak, ekonomideki bozuk düzene bir an önce son verilmesini istediler.

CHP Kadın Kolları yöneticileri ise “10 Soruda Aile Destekleri Sigortası” adlı broşürleri dağıtarak, güvenli yurttaş, toplum ve gelecek için ev kadınlarına yönelik aile destekleri sigortası hakkında bilgi verdiler.

İl Başkanı Tahtasız, pazarda bulunanların genel sorunları hakkında bilgi alarak, partinin çözüm önerileri hakkında bilgi paylaşımında bulundu.