AK Parti Gençlik Kolları haftalık olağan toplantısı İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur başkanlığında yapıldı. Toplantıya İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanları, Okul ve Mahalle Başkanları katıldı.

Bu kutlu davada gençlerle yol yürümekten onur duyduğunu dile getiren Ahlatcı, “Kim var! " diye seslenildiğinde, sağına ve soluna bakınmadan, fert fert "ben varım! " cevabını veren, her ferdi "benim olmadığım yerde kimse yoktur! " duygusuna sahip bir dava ahlâkını pırıldatıcı bir gençliğimiz var” dedi.

Gençlik Kollarının teşkilatların yükünü her zaman taşıyan birim olduğuna dikkat çeken İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK gençlerin sahada ulaşamayacağı hiçbir gencin olmaması gerektiğini söyledi.

AK Gençliğin bu teşkilatın lokomotifi olduğunu tekrarlayan Ahlatcı, “Sizler yarın seçim olacakmış gibi her zaman hazır olmanız ve ona göre çalışma yapmanız gerekmektedir. Bu toplantılar birlik, beraberlik ve kardeşliği pekiştirir. Sorunları, dertleri konuşmak, yapılması gerekenleri tartışmak ve görüş bildirme yeridir. Bizler büyük bir aileyiz, teşkilatlarımız arasındaki dayanışma ve birlikteliğimizi her zaman muhafaza etmek bizim için bir görev olmalı” şeklinde konuştu.

Çalışmalar hakkında bilgi veren İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur’ da “Toplantımıza katılarak bizleri bilgilendiren İl Başkanımıza teşekkür ederiz. Biz gençlere düşen davamızı, misyonumuzu ve vizyonumuzu en iyi şekilde halka anlatmak olacaktır. Biz de anlatacağız” diye konuştu.

Ahlatcı, gençlik kollarına bundan sonraki çalışmalarında başarı dileyerek, toplantıdan ayrıldı.