Cumhuriyet Halk Partisi’nde önceki dönemlerde Çorum İl Başkanlığı görevinde bulunan isimlerden Gazi Özkubat, Cengiz Atlas, Gürsel Yıldırım ve Ali Rıza Suludere de, İl Başkanı Mehmet Tahtasız ve Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz’ü makamlarında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerelde ve genelde iktidar olması için üzerlerine düşen sorumluluktan kaçınmayacaklarını, ellerini taşın altına koyacaklarını dile getiren CHP’li başkanlar, ‘Partimize yakışır bir kongre süreci geçirdik. Ve bu sürecin başarıyla tamamlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyor, kongrelerde partimizin bayrağını göğüsleyen tüm partililerimizi kutluyor, seçilen başkanlarımıza da her zaman yanlarında olacağımızın sözünü veriyoruz.’ diye konuştular.

PARTİMİZİN BAYRAĞINIDAHA DA YUKARILARA ÇIKARMAKİÇİN ÇALIŞACAĞIZ

İl Başkanı Mehmet Tahtasız da, geçmiş dönemlerde partiyi bir adım öne çıkarmak için özveriyle görev yapmış tüm başkanlara emeklerinden dolayı teşekkür ederken, ‘Siz değerli başkanlarımızın tecrübeleri, görüşleri bizlere her zaman güç ve moral verecektir. Ve partimizin bayrağını daha yukarılara yükseltmek ve iktidara giden yolda el ele vererek, birlik ve beraberlik çalışacağımızın sözünü veriyoruz. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, tüm partililerimizi kucaklayacak, halkımızın özlemini çektiği CHP iktidarı için yorulmadan, azim ve kararlılıkla çalışacağımızın sözünü veriyoruz. ’şeklinde konuştu.

Geçmiş dönem İl Başkanları Gazi Özkubat, Cengiz Atlas, Gürsel Yıldırım ve Ali Rıza Suludere, daha sonra da Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz’ü ziyaret ederek, kutlayıp başarı dileğinde bulundular.