Çorum İnsani değerler Platform üyesi dernek ve vakıf temsilcileri AK Parti Çorum Milletvekili, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’a taziye ziyaretin bulundular.
Ceritoğlu’nun Devane TOKİ’de bulunan evlerinde gerçekleştirilen taziye ziyaretine; İnsani Değerler Platformu Dönem Sözcüsü ve Derman-Der Başkanı Akşemseddin Cami İmam Hatibi Zeki Kanbur ile birlikte ÇORİMDER, Çağrı Eğitim Vakfı, İhsan-Der, Ensar Vakfı, Öncü Spor Kulübü, Nur-Der, Gülabibey Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin başkanları ve temsilcileri katıldı.
Ziyarette, STK temsilcileri Milletvekili Ceritoğlu Kurt’un annesinin vefatından dolayı duydukları üzüntülerini dile getirerek, Allah’tan rahmet dilediğinde bulundular.
Vakıf ve dernek temsilcilerini evinde ağırlayan Ceritoğlu Kurt, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, STK temsilcilerine tek tek teşekkür etti.
STK’ların üstlendikleri görev ve sorumluluk bilinci içerisinde çalışmalarını sürdürdüğüne değinen Ceritoğlu Kurt, kültürel ve sosyal faaliyetlerin daha çok yaygınlaştırılmasını sağlayarak, gençlerin kötü yollara düşmesini engellemek ve kötü alışkanlıklardan korumak için STK’lara büyük bir görev düştüğünü belirtti.
Gençlerin bu ülke için önemine vurgu yapan Ceritoğlu Kurt, “ gençler bizim ve bu ülke geleceği için önemli, kötü yollara düşen gençlerimizi oralardan kurtararak camilerimize çekmemiz lazım bunun içinde özellikle cami görevlilerimize büyük iş düşmektedir” dedi.
AK Parti’nin STK’lara verdiği değerden ve destekten memnun olduklarını dile getiren İnsani Değerler Platformu Sözcüsü Zeki Kanbur, bu desteklerin her zaman artarak devam etmesi dileğinde bulundu.
Kanbur, STK’lar olarak her zaman hükümetin yaptığı güzel işleri alkışladıklarını ama yanlış yapıldığı zamanda kendileri için düşmanca değil de yapıcı olarak eleştiriler de bulunduklarını kaydetti.
Ziyaret sonunda dua okundu.