AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı'ya İl Başkan Yardımcıları Kadriye Taşdemir, Mustafa Gökgöz, Osman Aktı eşlik etti.

Ceylan ile Ahlatcı, 6. Olağan İl Kadın Kolları Kongresinde güven tazeleyerek yeniden göreve seçilen Ak Parti Çorum Kadın Kolları İl Başkanı Meryem Demir ve yönetim kurulu üyelerine yeni dönemde üstlenmiş oldukları bu kutlu vazifede başarı dileğinde bulundu.

Kadın Kollarının çalışmalarından son derece memnun olduklarını belirten Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, "Sizlerin çalıp ta giremeyeceği kapı yok. Sizler rahatlıkla evlere girip davamızın misyon ve vizyonunu geleceğe bakışımızı,  yaptığımız ve yapacağımız icraatlarımızı hizmetlerimizi anlatabiliyorsunuz. Bizler ise vatandaşlarımızın evine girmemiz için müsaade istememiz gerekiyor siz kadınların bu artısı var. İnsanlarımıza dokunmak budur. Kadın Kollarımız vurduğu yerden ses getiriyorsa sebebi budur. Allah sizlerden razı olsun" dedi.

Tüm teşkilatlar olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışları sürdürdüklerini dile getiren Ceylan, "Allah’u Teâla sizleri anne şefkati ile yaratmış, 7 yıldır Meryem Başkanımızla beraber çalışıyoruz. İlk günden bugüne kadar her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Partimizin bugünlere gelmesinde en büyük emek ve katkı siz değerli kardeşlerimizin ve bacılarımızındır.Gece gündüz demeden yuvanızdan, çocuklarınızdan, aşınızdan, ekmeğinizden zaman ayırarak ülkemiz ve milletimiz için partimizin bir neferi olarak görev yapıyorsun" diye konuştu.

Covid-19 salgını ile Türkiye'nin başarılı bir şekilde mücadele ettiğine işaret eden Ceylan,  "Pandeminin  başladığı ilk günden itibaren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ne kadar başarılı olduğunu dünya alem biliyor. Avrupa’da ve diğer ülkelerde tedavi ve test masrafları insanlar kendi karşılarken ülkemizde bir kuruş almadan hastalarımızın tedavisi yapılmaktadır. Ayrıca esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza yapılan destekler, kredi ödemeleri ertelemeleri, gibi birçok destek sağlamış devlet olmanın görevini yerine getirmiştir" şeklinde konuştu.

Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye'nin 2020 yılında  Dünya’da büyüyen iki ülkeden biri olduğuna vurgu yapan Ceylan," Milletimizle birlikte güçlü ve büyük Türkiye'yi İnşaa etmeye devam ediyoruz. Raptiye İlk çeyrek: % 4,5 büyüme, Raptiye İkinci çeyrek: % 9,9 daralma, Raptiye Üçüncü çeyrek: % 6,7 büyüme, Raptiye Dördüncü çeyrek: % 5,9 Böyle bir liderle yol yürümek bizim için onur ve gururdur. Ülkesi ve milleti için 4 saat uykuyla gecesini gündüzünü hizmet etmek için harcayan bir liderimiz var" dedi.

"Cumhurbaşkanımızın hizmet ettiği bu kutlu dava yolunda bizlerin çalışmaması vebaldir"diyen Ceylan, " Biz bu koltuklara hizmet etmek için geldik, sizin gibi çalışkan, sizin gibi gönül insanına, sizin gibi dava insanına, yol arkadaşı insanlara çok ihtiyacımız var. Bu davanın bu milletin ihtiyacı var" şeklinde konuştu.

Tüm dünya mazlumları için, ülkenin geleceği için, milletin geleceği için 2023 seçimlerinin önemli olduğuna değinen Ceylan, " Bu nedenle gece gündüz demeden çalışmalarımızı yorulmak nedir bilmeden devam edeceğiz. Partimizde bir seçim biter diğer seçim çalışmaları başlar bizler durağan bir yapıya sahip değiliz. Biz 18 yıldır girdiğimiz her seçimde Türkiye’de birinci parti olmaya devam edeceğiz. Milletvekili arkadaşlarımızla, İl Başkanımızla, İl Kadın Kolları Başkanımızla, İl Gençlik Kolları Başkanımızla, Tüm teşkilatlarımızla, Belediye başkanlarımızla her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyoruz. Bunun sonunca da ilimize güzel hizmetleri kazandırıyoruz" diye konuştu.

2023, 2053 ve 2071 hedeflerine kararlılıkla yürümeye devam edeceklerini kaydeden Ceylan, "İl Yönetim Kurulu Üyelerimizle, İl Kadın Kollarımızla, İl Gençlik Kollarımızla, İlçe Teşkilatlarımızla, Mahalle Teşkilatlarımızla, Sandık Kurulu Teşkilatlarımızla ve tüm kademelerimizle 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz. İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Her zaman söylediğimiz gibi, AK Parti milletimiz tarafından kurulmuş ve bugüne kadar da milletimizin desteği, duası sayesinde bu günlere gelmiş bir partidir. Bizim Rabbimizden başka yönelecek hiçbir mabudumuz, milletimizden başka yaslanacak hiçbir dayanağımız yoktur. Hep birlikte bir olacağız iri olacağız diri olacağız kardeş olacağız, hep birlikte çorum ve sonra da Türkiye olacağız" dedi.

Ahlatcı, "Cumhurbaşkanımızın dilinden hiç düşürmediği partimizin de cefakâr kahramanları olan Kadın kollarımız gerek teşkilat çalışmalarında gerek ise seçimlerde, gece gündüz demeden çalışıp, Cumhurbaşkanımızın övgüsüne mazhar olmuşlardır. Bu denli özveriyle çalışan kardeşlerimizle ne kadar gurur duysak azdır. Hepinize teşekkürlerimi,  şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Ziyaretleri için heyete teşekkür eden İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, "AK Parti MKYK Üyemiz Milletvekilimiz Ahmet Sami Ceylan ve İl Başkanımız Yusuf Ahlatcı her zaman yanımızda bizlerden desteklerini hiçbir zaman eksik etmiyorlar. Sizler adına teşekkür ediyorum. Bizler, görevimizin bilincinde olan bir nefer olarak partimize, milletimize ve ülkemize Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde devam edeceğiz" şeklinde konuştu.