AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın ile birlikte aile ziyaretlerinde bulundular.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın ile birlikte Kale Mahallesi Hacıbey ve Cevale Dilce, Bahçelievler Mahallesi Reyhan Bolat ve Buharaevler Mahallesi Nuri Şengül’ün ailesini ziyaret ederek sohbet ettiler.

HER ZAMAN SAHADAYIZ

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, sadece seçim zamanlarında değil her zaman vatandaşın yanında olduklarını belirterek, “Milletvekillerimiz ve teşkilatımızla birlikte her zaman sahadayız. Sadece seçim zamanı değil, bütün zamanlar içerisinde yedi yirmi dört anlayışı ile vatandaşımızla beraberiz. Onların taleplerini beklentilerini karşılama noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu ziyaretlerimizde vatandaşlarımız çok güzel ilgi ve alaka gösteriyor. İnşallah her şey bir gün öncesinden güzel olacak. Cumhurbaşkanımızdan, mahalle başkanımıza kadar vatandaşımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

"SIKILMADIK EL VE DOKUNULMADIK YÜREK KALMAYACAK"

Ahlatcı, vatandaşın her zaman yanında olduklarını belirterek, “Çorum teşkilatı olarak üstlenmiş olduğumuz sorumluluk gereği yirmi dört saat sahadayız. Biz söz verdiğimiz gibi sıkılmadık el, dokunulmadık yürek kalsın istemiyoruz. Bu anlayış ile çalışıyoruz” ifadelerinde bulundu.

Ev sahipliği yapan vatandaşlarımız, Milletvekillerinin ve başkanların evlerine yapmış olduğu ziyaretten memnun olduğunu belirterek, “Ziyaretleri bizleri oldukça memnun ediyor. Allah’ta kendilerini memnun etsin inşallah. Hükümetimizin çalışmalarından memnunuz. Gördüğünüz gibi Milletvekillerimiz ve başkanlarımız vatandaşın ayağına geliyor. Daha önceden böyle değildi. Vatandaş siyasetçilerin ayağına giderdi. Ancak Cumhurbaşkanımızla birlikte bu anlayış değişti” diye konuştular. Aile ziyaretleri sırasında AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı aileler ile sohbet ettikten sonra çocuklara oyuncak dağıttı.