Deva Partisi Çorum İl Başkanı Orhan Vargeloğlu, Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar başkanlığında Çorum’a yapılan ziyaretler ile ilgili bilgi verdi.

Vargeloğlu, “Siyasetimizin adı ‘çözüm siyaseti’dir. Bizler gidilmedik yer, görülmedik yer, sıkılmadık el bizim değildir anlayışı ile göreve geldiğimiz günden beri çalışmalarımızı planlı ve durmadan devam ediyoruz” dedi.

Vargeloğlu açıklamasında şu bilgileri verdi:

"Çalışmalarımıza destek vermek, bizlerin siyasi eğitimi ve gelişimi amacı ile düzenli olarak genel merkezimizden yöneticilerimiz bizleri ziyaret etmektedirler. Malumunuz daha önce Bakanımız Selma Aliye Kavaf da gelmişti. Ankara ve Çorum teşkilat heyetimiz ile sanayici ziyareti ile başlayan ziyaretimiz, teşkilat toplantısı, basın ziyaretleri, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası ve kadın girişimci toplantısı katılımı, Sungurlu ilçe esnaf ve vatandaş ziyareti ile devam etti. Ziyaret Sungurlu basınından canlı yayın ile nihayetlendi.

Bizler Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Şayet bir gün çaresiz kalırsanız, bir kurtarıcı beklemeyin. Kurtarıcı kendiniz olun” sözlerinden ilham alarak Genel Başkanımız Ali Babacan’ın önderliğinde Çorumumuza ve Türkiyemize DEVA (kurtarıcı) olmaya çalışıyoruz.

Niyet hayır, akıbet hayır” anlayışı ve çalışma azmi ile çalışmaya devam ediyoruz."