Teşkilat içi Eğitim Seminerine Çorum'dan Saadet Partisi Çorum İl Başkanı Faruk Cıdık, Merkez İlçe Başkanı Fatih Yıldıran, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Işık diğer İlçe başkanları ve yönetimleri tam kadro hazır bulundular.

Ankara Genel Merkezde gerçekleşen Eğitim Semineri sonrası değerlendirmede bulunan Saadet Partisi Çorum İl Başkanı Faruk Cıdık ; “Çok zorlu, her anlamda sıkıntılı ve geleceğe yönelik umutsuzlukların doğmağa başladığı bir süreç içerisinde adım adım seçime doğru gidiyoruz her seçim önemlidir bu seçim daha da önemlidir çünkü artık ne esnafımız ne çiftçimiz ne üreticimiz ekonomik buhranın içine adım adım ilerlemektedir.Bankalardan aldığı kredileri nasıl öderim endişesinde olan esnafımız, tarlasına gübresini atamayan ve mahsulünden ümit kesen çiftçimiz , çocuğuna 10 tl cep harçlığı koyamayan velilerimiz elektrik , doğalgaz, su, kira mutfak faturalar faturalar faturalar. Artık halkımız ne Cumhur İttifakını nede Millet İttifakını düşünmek istemiyor . Milletimiz nefes almak bir an evvel eski huzurlu mutlu gerçek manada Saadetli günlerini geri istiyor” dedi.

Cıdık, “Bu bağlamda Saadet Partimiz bu günleri önceden gördüğünden Genel Merkezimiz ''Geçim İttifakı'' kampanyası başlatmış halkımızın sorunlarına eğilerek kutuplaştırılmış siyasetten bir an evvel dönülerek halkın dertlerine eğilerek çözüm önerileri ortaya koymuştu. Saadet Partisi Genel Başkanımız sayın Temel Karamollaoğlu Ak Parti Genel Başkanı sayın Tayyip beyle bu konuları 2 buçuk saati aşkın istişareler gerçekleştirmişti. Biz toplumumuzun her kesimi ile ülkemiz adına İslam Ülkeleri adına ve hatta tüm insanlığın saadeti ve kurtuluşu adına gerek siyasi olsun gerek kültürel olsun gerek ekonomik olsun her kesimle görüştük yine görüşeceğiz. Çünkü biz vatanımızı, devletimizi ,milletimizi seviyoruz biz siyasetimizi kişisel merkezli değil hak merkezli yapıyoruz. İşte bu sebepten dolayı teşkilatlarımızın dinamizmini artırmak heyecanımızı yenilemek ilke ve prensipler doğrultusunda halkımıza seçmenimize parti stratejilerimizi sunmak üzere gerekli eğitimlerimizi alıyoruz, almaya devam edeceğiz” diye sözlerine ekledi.