Çorum'un en büyük ilçesi olan Sungurlu'nun sırf Belediye Başkanlığının İYİ Partili olduğu için hakettiği hiçbir yatırımı alamadığını dile getiren Özsaçmacı, "Kendiniz söylüyor kendiniz itiraz ediyorsunuz. Biz dile getirince her türlü cerahatinizi akıtıyorsunuz. O nedenle biz sizin siyasetinizi anlamlandırmakta siyasi tanımlar kuramıyoruz, tıbbi literatür konuyu cevaplandırıyor; Patolojik rahatsızlığınızı Çorum siyasetine sahte PR çalışmaları ile alet etmenizdir itiraz ediyoruz" dedi.

Çorum için yapılan her yatırımın kendilerini mutlu edeceklerini ifade eden İYİ Parti Çorum İl Başkanı Özsaçmacı, yatırımlar yapılırken oy oranlarına göre ayrımcılık yapıldığını, muhalefette olan yerleşimlere hak ettikleri halde yatırımların gelmediğini söyledi. 

Uzun yıllardır artık bir sürünceme halini gelen Çorum Polis Okulu, havayolu, tren yolu ve sanayi tesisi gibi konularda sürekli Ak Parti yöneticiler ve Milletvekilleri tarafından açıklamalar yapıldığını müjdeler dağıtıldığını söyleyen İl Başkanı Özsaçmacı, "Her yıl yapılan törenler açıklamalar protokoller; Polis okulu, Askeri birlik, tren yolu, hava yolu, sanayi tesisi gibi açıklamaları her yıl bu aylarda duyup nihayete ermemiş olmamasıdır eleştirimiz" ifadelerini kullandı.

"SAHTE YATIRIMLAR YAPARKEN BİLE AYRIMCILIK YAPIYORLAR"
Özsaçmacı açıklamalarını şöyle sürdürdü;

"Sahte yatırım yaparken bile ayrımcılık yapıyorsunuz nasıl bir bastırılmış bilinçaltı rahatsızlıktır anlamak zor. Sungurlu bu memleketin en büyük ilçesi değil mi? Mecitözü nerenin ilçesi? İskilip, Kargı, Ortaköy, Boğazkale, Uğurludağ hangi il sınırlarındadır? Seçim dönemlerinde beyanlarınız hepsi yalan olduğu bugün ortaya çıkmıştır. Biz artık size siyasi bir cevap vermekte zorlanıyoruz. Çorum halkını mukallit ettiniz, yalanlarınız komedi performansınız kadar doğal olmuş artık.
Çorum Belediyesinin yaptığı tesisleri devralmak bunu yaparken de  stand-up gösterisine dönüştürmek ayakta alkışlanması gereken sahne çalışması, güleriz biz ağlanacak halimize. Çorumlu iktidara bir gün kaybolsun karaltınız diyecektir."