Görüşmede Başkan Kazak hazırlamış olduğu engellilerin sorunlarını içeren ‘Sorunlarımız ve Çözüm Önerilerimiz çalışmasını’ , DEVA Partisi İl Eğitim Sağlık ve Sosyal İşler Başkanı Dr. Özgür Özçerezci’ye teslim etti.

Ziyarette engellilerle ilgili olarak, temsil edilme ve muhatap alınma sorunu, engelli park yeri sorunu, kaldırım rampaları sorunu, kamu ve özel binaların yapısı ve engellilerin giriş sorunu, engelli tamir atölyesi ihtiyacı, akülü tekerlekli sandalye şarj ünitelerinin yetersizliği, engellilerin ihtiyaçları için nakil işlemi, engellilere yönelik sosyal tesis ve aktivite ihtiyacı sorunları görüşüldü.

İl Başkanı Orhan Vargeloğlu, DEVA Partisi olarak, Halka Hizmetin Hakka Hizmet olduğunun bilinci ile tüm yurttaşların emrinde olduğunu, Halkın huzuru ve refahının her şeyin üstünde olduğunu, engelli bireylerin toplumun her alanında daha rahat ve huzurlu bir şekilde yer alabilmeleri için her türlü politikanın destekçisi olduklarını belirterek, DEVA iktidarında hizmetlerin sözde kalmayacağını söyledi.

Aynı zamanda Deva Partisi İl Başkanlığı çerçevesinde Engelli bireylere yönelik Politikalarının daha etkin bir şekilde yürütülmesi için Sağlık Politikaları Başkanlığı altında Engelli Hakları Komisyonu kurulması çalışmalarının başlatıldığına değinerek, “Çorum Engelsiz Yaşam Derneği ve genelde tüm engelli bireylerin seslerini duymak ve duyurabilmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz”dedi.