Damar, 1Şu an ekonomide gelinen nokta gayet iyidir, burada durduğumuz için ne kadar şükretsek azdır, daha beterine hızla durmak yok yola devam diye giderken burada durmamız Türkiye için çok iyi olmuştur. Bunların Ekonomi dedikleri, iş birliği idi. Bol borç ve karşılıksız hibeler karşılığında Irak, Libya ve Suriye’yi ülkemizden vurduruluyor ve karıştırılıyordu, ta ki virüs çıkana dek. Virüs Allah'ın bir lütfu olarak imdadımıza yetişti, batı kendi derdine düşünce planlar bozuldu ve AK partinin de kanlı kredileri kesildi ve takke düştü kel göründü” dedi.

“Niye bu günlerde Ortadoğu sakin , işte bu sebepten” diyen Damar, “Yüce Allah bu oyunu bozmasa idi Erbakan Hocanın uyardığı gibi cehennemin dibinde bulacaktık kendimizi. Hatırlayın hocamız, birtakım belgeler göstererek, bu yabancıların AKP’yi övmesine kanmayın, kendi aralarındaki bu belgelerde bir bölümde aynen şöyle diyorlar, "Türkiye ekonomisi bu gidişle cehennemin dibine hızla yol almaktadır işte virüs bu gidişi yarı yolda sekteye uğratmıştır. Hoca uyardı da dinledik mi hayır, iktidarın kendi gibi işbirlikçi medyası, bu tarihi uyarıları saptırarak, ''Hoca Saadet partisine oy verenler cennete , AKP ye oy verenler cehenneme gider '' dedi diyerek büyük bir yalana ve ihanete imza atmıştı.Buna benzer birçok iftiralar ile Saadet Partililer de daha sonra büyük sıkıntılar yaşamış, uyarmak istediği halk tarafından kahvehanelerden , iş yerlerinden kovulmuştu. Oysaki bizde aynı hocamız gibi milletimiz ekonomik ve ahlaki yapı olarak cehennemin dibine düşmesin diye çırpınmıştık. Bu günkü ateşin yükselmesi dibe yaklaşmış olduğumuzdandır, keşke halkımızı uyarabilseydik” ifadelerine yer verdi.

Damar “Biz asla halkımıza kızmıyoruz, onlar kandırıldığı için bize böyle davrandı, uluslararası bir komplo 20 senedir bu halkın üzerinde en kaliteli şekilde hayata geçirildiği için bu hale düştük. Gelecekten asla ümitsiz değiliz, bu millet aslına dönsün, kendine gelsin, sağlam, istikamet sahibi şuurlu sağlam duruş sahibi Saadet kadroları ile el ele versin bir sene içinde tüm işler yoluna girer. En kısa zamanda yaşanabilir bir Türkiye ve yeni bir dünya kurulur. Erbakan hoca bize her ne olursa olsun gelecekten asla ümit kesilmeyecek demişti, bizde halkımıza bu uyarıyı taşımayı bir borç biliyor, çözümün kendilerinde olduğunu hatırlatıyoruz” dedi.