Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonu'da gerçekleştirilen TDP Çorum İl Kongresine katılan Genel Başkan Mustafa Sarıgül 2022 yılında erken seçim olacağını kaydederek, 70 ilde örgütlendiklerini 48 ilde kongrelerini yaptıklarını açıkladı.
Ankara'ya kiracı olmaya değil ev sahibi olmaya gittiklerinin altını çizen Sarıgül, AK Parti'den anahtarı alacaklarını dile getirdi.
Türkiye'nin bir değişime ihtiyacı olduğunu belirten Sarıgül, siyasi anlayışın Türkiye'yi böldüğünü ve kendilerinin kucaklaşarak bunu çözeceklerini söyledi.

RİZE'YE YAPILIYORSA ÇORUM'ADA HAVALANI YAPILSIN
Çorum il teşkilatının kongresine katılan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Çorum'a "Demiryolu ve Havaalanı Yapılsın" dedi.
Çorum'un artık bir teknoloji kenti olması gerektiğini vurgulayan TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Çorum'un çalışkan çiftçisinin, sanayicisinin devlet yatırımlarından artık yararlanması gerektiğini belirtti.

AFGANİSTAN'DA BÜYÜK BİR OYUN OYNANIYOR
Afganistan'da büyük bir oyun oynanıyor diyen Sarıgül, "Amerika 20 yıl orda kaldı. Tanklarını, toplarını, uçaklarını 20 yıl savaştığı talibana bırakıp kaçtı. Ne karşılığında biliyor musunuz? Yakında İran'a karşı savaşacaklar. İran'dan buraya binlerce kişinin gelmesini sağlayacaklar. Bunu da söyleyen tek parti Türkiye Değişim Partisi. Çünkü Diğerleri Amerika'dan biz Allah'tan korkuyoruz' dedi.