Aksungur, “17 Ekim Kongresi ile seçim çalışmalarının startını veren ve büyük bir çıkış yakalayan Saadet Partisi ülke genelinde uyguladığı seçim strateji çalışmaları ile de bütün kesimlerden olumlu tepkiler almayı başardı. Geçtiğimiz günlerde tüm Türkiye'de düzenlediği hafta sonu konferansları sonrası bu sefer de parti Türkiye geneli bütün ilçelerde ilçe divan toplantıları ve konferanslarını önümüzdeki iki hafta sonu yapmaya hazırlanıyor” dedi.

Sedat Aksungur, her hafta sonu ilçe genelinde konferanslar başta olmak üzere birçok programa imza attıklarının altını çizerek, partiler arasında bir ilke daha imza atacaklarını ifade etti. Aksungur, “15-16 Ocak tarihlerinde 15 ilçede ilçe divan toplantılarını ve diğer çeşitli toplantıları aynı gün yaparak, teşkilat olarak seçime hazırız. Bu çalışmaların daha da artmasına vesile olacaktır. Seçimlere az zaman kalmasına rağmen büyük bir özveri ile bu noktaya geldik. Saadet Partisi olarak her ayın son iki haftasında ilçe divan toplantılarını gerçekleştiriyoruz. 3'üncü Şahlanış dönemimizin teşkilatlanma hamleleri çerçevesinde bütün ülke sathında canla başla bir gayret içerisindeyiz. İl ve ilçe başkanlarımız yoğun bir çalışma içerisindeler.15 ilçemizin tamamında 15-16 Ocak tarihlerinde bu toplantılar gerçekleştirilecek" dedi.

Düzenli olarak yaptıkları bu çalışmalara Saadet Partisi Genel Merkezi'nin belirlemiş olduğu 180 kişilik konuşmacı kadrosunun katılacağının altını da çizen Aksungur, "Partimizin Genel Başkan Yardımcıları, GİK Üyeleri, il sorumluları ve diğer arkadaşlarla bu çalışmayı yürütüyoruz. İllerimizde de yoğun bir çalışma var. İlçe Başkanlarımız ilçelerindeki bütün noksanlıkları yerinde görerek çalışmalarını yapıyorlar. Biz de bu çalışmalarına katkı sağlamak için bu toplantıları yapıyoruz. 2010 Aralık ayının sonuna kadar il, ilçe, beldelerde teşkilatlanma açısından bütün eksikliklerini tamamladık. İkinci adım olarak Ocak ayı sonunda Türkiye'nin bütün sandık bölgelerinde hiçbir eksik kalmayacak şekilde çalışıyoruz. Şubat ayı içerisinde ise sandık baş müşahitlerimizi tamamlayarak seçimin en hazır partisi haline geleceğiz. Milletimizin yegane kurtuluş çaresi ve tabii çözümü Milli Görüş'tür. Milli Görüş'ün siyasi temsilcisi ise Saadet Partisi'dir. Saadet Partisi neferleri olarak bizler, gösterdiğimiz bu gayretli çalışmalarla adım adım iktidara nasıl gidileceğini ortaya koymaktayız ve inşallah 2011 yılında Milli Görüş'ün ustalık hizmetleri için iktidara geleceğiz" diye konuştu.