Çorum’un Ortaköy İlçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanlığı'nda devir teslim töreni düzenlendi.İlçe binasında düzenlenen törende, ilçe başkanlık görevini sürdüren Ahmet Özyılmaz'ın yerine Murat Eraslan getirildi.

Devir teslim törenine MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Merkez İlçe, Başkanı Ertuğrul Onan, İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Osmancık Belediye Başkan Vekili Seher Pirinçci Kökez, MHP Çorum Belediye Meclis üyesi Selim Güloğlu, Çorum Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, Kamu-Sen İl Temsilcisi Selim Aydın, TÜRKAV Başkanı İlyas Gül, Yağmur Damlası Dernek Başkanı Ahmet Sözüdoğru, Alaca İlçe Başkanı Şerafettin Ercoşkun, Bayat İlçe Başkanı Bekir Güngör, İskilip İlçe Başkanı Ali Alıcı, Kargı İlçe Başkanı Raşit Erdoğan, Mecitözü İlçe Başkanı Hüseyin Güneş, Dodurga İlçe Başkanı Erol Büker, Osmancık İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, Laçin İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem ve Yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ortaköy İlçe Başkanlığında devir teslim töreninde konuşan Karapıçak, “Parti Tüzüğümüzün 52. ve 54. Maddelerinin tanıdığı yetkilere istinaden MYK ve Başkanlık Divanı tarafından, Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Teşkilatı olarak Ortaköy İlçemizde devir teslim töreni gerçekleştirdik” dedi.

Birlik ve beraberlik içerisinde bir devir-teslim töreni düzenlendiğine dikkat çeken Karapıçak, “İlk defa böyle kalabalık bir şekilde il, ilçe yöneticilerimizin, vakıflarımızın, sendikalarımızın ve Ülkü
Ocaklarımızın katılımı ile bir tören gerçekleştirmiş olduk. Birlik ve beraberlik adına attığımız bu adım bizim her zaman ki tarzımız ve tavrımız olacaktır. Herkesi bu ülkenin teminatı olan MHP çatısı altında
toplanmaya davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Ortaköy İlçe Başkanlığı görevine Murat Eraslan’ın getirildiğini açıklayan Karapıçak, “Bugüne kadar İlçe başkanlığı görevini icra etmiş olan Ahmet Özyılmaz Bey ve yönetimine teşekkür eder, bayrağı daha ileri taşımak İçin görev alan ilçe başkanımız ve yönetimine başarılar dilerim” diye konuştu.
Yeni İlçe başkanı Murat Eraslan’a başarılar dileyen Karapıçak, "Başkanımızın yönetimiyle birlikte Ortaköy Teşkilatında, yeni bir anlayışla bayrağı aldığı yerden davamızı ve teşkilatımızı iyi noktalara getireceğine inanıyorum” dedi.

Devir teslim töreninde konuşan Murat Eraslan, “Bizlere bu kutlu vazifeyi layık gören herkese şükran ve saygılarımı sunuyorum. Üzerimize almış olduğumuz bu yüce sorumluluğu yerine getirmek üzere şahsım ve değerliyönetimim ile birlikte bir ibadet aşkıyla çalışacak, partimizin başarısı için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Çalışmalarımızı uyum içerisinde, istişareyi esas alan bir yöntemle, parti disiplin ve hiyerarşisine sadık kalarak yürüteceğiz. Gerek genel siyasette gerekse yerel siyasette Milliyetçi Hareket Partisinin geleneklerine uygun olarak bir siyasi parti olmanın dışında vatandaşımızın her türlü ihtiyaç veistekleri için var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.

MHP heyeti devir teslim töreninden sonra Ortaköy ilçesini gezerek, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.
İlçe çarşısında işyerlerini tek tek ziyaret ederek, esnaflarla işlerinin durumu ile ilgili sohbette bulunan Karapıçak, esnafların şehirlerin gelişmesinde ve kalkınmasında önemli rol oynadığını söyledi