CHP Genel Başkan Yardımcıları ve Milletvekilleri ile birlikte Samsun’a çıkarma yapan CHP lider Kemal Kılıçdaroğlu’nun programına CHP Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız da katıldı.

Ziyaret ve toplantılarda çevre il ve ilçelerin parti yöneticileri de hazır bulundu.

Bir dizi ziyaret ve program için Samsun'a gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'deki tüm deniz kıyılarını gezecek tekneyi Samsun Limanı'ndan uğurladı.

Kılıçdaroğlu, sabahın erken saatlerinde uçakla Çarşamba Havalimanı'na indi. Burada partililer tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, Tütün İskelesi'ne geçerek Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla denize çelenk bıraktı. Burada CHP Sinop Milletvekilimiz Barış Karadeniz'in olduğu balıkçı teknesini karşılayan Kılıçdaroğlu, Türkiye'deki tüm kıyıları gezerek balıkçıların sorunlarını raporlayacak heyeti Doğu Karadeniz'e doğru uğurladı.

Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet daha sonra minibüsçüler ve servisçilerle bir araya geldi.

STK temsilcileri, muhtarlar ve kanaat önderleri ile de buluşan Kılıçdaroğlu, Atakum Belediyesi'nin tamamladığı bazı projelerin resmi açılışlarını gerçekleştirdi.

CHP Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız, Samsun programının son derece verimli geçtiğini, halkın CHP’ye karşı yoğun ilgi gösterdiğini dile getirerek, bu yüksek sevgi ve sıcak ilginin ilk seçimlerde CHP’yi iktidara taşıyacağına yürekten inandığını vurguladı.