AK Parti Çorum İl Başkanlığını ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki basın toplantısı düzenledi.

Toplantı da muhalefet partilerini eleştirerek açıklamalarda bulunan Özhaseki, muhalefet partilerinde Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı ve AK Parti gitsin de ne olursa olsun zihniyetinin hakim olduğunu kaydetti. Açıklamalarını sürdüren Özhaseki,“Belediye başkanları paradan, fen işleri mimariden en iyi anlayanları yanlarında bulundururlar. Belediye başkanları şehre yön vermeye çalışıyorlar. Burada esas olan bilgiye saygı duymaktır. İstişareye önem vermektir.

Birincisi su Türk Siyasi hayatında dönüm noktaları vardır. Birisi 1946 yılıdır. Çok partili sisteme geçiş tarihidir bu tarih. Bundan önce insanlar hür iradesini ortaya koyamıyordu. Bu bir dönem noktasıdır Yerel yönetimlerde dönüm noktası da 1994 yılıdır. Katı ideolojik bir ortam vardır. Militari bir yapıyı belediyeye çalışır eylemden eyleme giderlerdi. Çöp dağları olur umurunuzda olur. İşe aldıkları eylemden eyleme götürürlerdi. Biz de 1994’te Cumhurbaşkanımız belediye başına geldi. Biz de çeşitli yerlerde hizmete geldik. Mazeret üretmeyeceğiz deli gibi çalışacağız dedik. Birçok partinin belediyeler mezarlığı olmuştur. Biz en güzel hizmetleri yaparak yola devam ettik. AK Parti olarak seçimlere girdik. Her birisinde yüzde 40 oy aldık” dedi.

Özhaseki, “Rakip partiler var. Ellerine geçen fırsatları çok kötü kullandıklarını görebiliyoruz. Vatandaş bakıyor. 2.5 yıldır CHP ne yapıyor bakalım diyor. CHP’nin belediyecilik yapmak gibi bir niyeti yok. Temel atma ve iş yapmama yapıyorlar. İnşallah güzel hizmet yaparlar diye dua ediyoruz. Arada bir heykel açtıkları da oluyor.

Bir Recep Tayyip Erdoğan karşıtlığı! Ak Parti gitsin de ne olursa olsun zihniyeti taşıyorlar. Millet sizi seviyor mu oyunuz artıyor mu? Hayır. Onun içindir ki herkesle de bir araya geliyorlar. İyi parti ve pkk nın siyası uzantısı olan HDP ile birlikte yol alıyorlar. 50 yıldır bu ülkenin başına bela olan terör örgütünün meclisteki uzantısını nasıl makam mevki önerebiliyorlar. Bunlara hangi bakanlığı vereceksiniz. Niyetleri açıkça ortaya çıktı. Bütün konuşmalara bakın algı operasyonu yapıyorlar. Yalan demek iftira demek. Var olmayanı varmış gibi göstermek demek” ifadelerine yer verdi.

Programa, AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu,Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ve çok sayıda partili katıldı.