AK Parti Çorum Milletvekilleri köy muhtarları ile bir araya geldi. Merkez Köy Muhtarları İstişare ve Değerlendirme toplantısında köylere yapılan yatırımlar ele alındı.

İl Özel İdare Sosyal Tesislerinde gerçekleşen toplantıya Ak Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, teşkilat yöneticileri, Muhtar Dernekleri ve Çorum merkeze bağlı köy muhtarı katıldı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantıda, milletvekilleri kırsal alanda yapılan yatırımları anlatarak muhtarların taleplerini dinledi.

Açılış Konuşmasını gerçekleştiren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak, öncelikli olarak köylerde içme suyuna dikkat çekerek kayıp kaçakları engellenmesi gerektiğine ve evsel atıkların dışındaki atıkların çöp konteynırlarına atık atılmaması konusuna dikkat çekti.

İl Özel İdaresi Başkanı Osman Günay ise konuşmasında 2020’nin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diledi.

“MUHTARLARIMIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR”

Daha sonra AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Muhtarların halk ile devlet arasında köprü kurduğuna değinerek, Muhtarlarımız bizim için değerlidir. Elbette köylerimizin istekleri olacak. Bizde imkanlar dahilinde bu istekleri karşılayacağız. Köylerimize son 10 yıl içinde yapılan yatırımlar Cumhuriyet tarihinde yapılmamış yatırımlardır. İçme suyu ve kanalizasyonda yüzde 98 seviyesine ulaştık” açıklamalarında bulundu.

TARIM BAKANI ÇORUM'A GELECEK 

Merkez Köy Muhtarları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda konuşan AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, “Ocak ayının üçüncü haftasında Tarım Bakanı Çorum'a gelecek. Bütün daire başkanları ile birlikte Çorum'da olacaklar. Muhtarlarımızın sorunlarını çözmek boynumuzun borcudur.Çorum'un ihtiyacı olan yatırımları Çorum'a kazandıracağız. Çorum'da yaşadığımız birlik ve beraberlik ikliminin daim olmasını diliyorum. 2020 yılı Çorum'un hak ettiği yatırımları alacağı bir yıl olacaktır” dedi.