Kılıçdaroğlu, Çorum’da İl Başkanı Mehmet Tahtasız, Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Gençlik ve Kadın Kolları yöneticileri, İl-İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile diğer parti temsilcileri tarafından karşılandı.

Kılıçdaroğlu’na ziyaret ve toplantıları sırasında; Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, Çorum Milletvekili Tufan Köse, Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, CHP İstanbul Milletvekili, Parti Meclis Üyesi, eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanlarından Erdoğan Toprak, Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Yozgat Milletvekili Ali Keven, Parti Meclis Üyesi Deniz Demir, Genel Başkan Başdanışmanı ve Spor Kurulu Başkanı Kenan Nuhut ile bazı Genel Merkez temsilcileri eşlik etti.

Çorum’a çıkarma yapan Kılıçdaroğlu, ilk olarak Çorum Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek, Alapala Makina firmasını gezdi, burada iş dünyasının temsilcileri ile kahvaltılı toplantı yaptı.

Kılıçdaroğlu, daha sonra Yıldız Park Düğün Salonu’nda muhtarlar, STK temsilcileri, oda ve dernek başkanları, meslek örgütleri, iş insanları, kanaat önderleri, kadın kooperatifleri, üretici örgütleri ile toplantı yaparak katılımcıların soru ve görüşlerini aldı, önerilerini paylaştı.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Çorum iş dünyasına ve sanayiye yön veren iş insanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile görüşen ve burada Meclis Toplantısına katılan Kılıçdaroğlu, Ayakkabıcılar Arastası, Çöplük Çarşısı, Muharip Gaziler Derneği ziyaretleri yaparak esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Çorum Otizm Gönüllüleri Derneği ve Mavi Umutlar Kadın Girişim Kooperatifini ziyaret eden ve Dernek Başkanı Emine Çelen’den faaliyetler hakkında bilgi alan Kılıçdaroğlu, ayrıca Kadeş Barış Meydanı yanında SMA Hastası Tuğkan Uraz Özkıdık yararına açılan kermesi ziyaret ederek, çocuğun yakınları ve kermes organizatörleri ile görüştü.

Kılıçdaroğlu, günün sonunda Yunus Emre Parkı’nda gençlerle buluşarak onlarla sohbet etti, sorularını yanıtladı.