AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile ve Çalışma Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın eşi Ebru Ceylan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü ve AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu’nun eşi Ruzin Bekiroğlu ile birlikte Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcılığına atanan Prof. Dr. Nurcan Baykam’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Kısa bir süre önce Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevine atanan Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji A.B.D. Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurcan Baykam’ın makamında gerçekleştirilen ziyarette bayanlar olarak başarılar dileyip, her zaman destek olacaklarının altını çizdiler.
Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam’ın göreve gelmesinden dolayı tebrik eden Kurt, "Üniversitemizin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Üniversitemizin gelişmesi demek şehrimizin kazanması ve gelişmesi demektir. Üniversitemize her konuda yardımcı olmaya hazırız. Bir kadın olarak görevinizde başarılar diliyorum” dedi.
Kurt, Belediyenin desteklediği projeler geliştirerek, Hitit Üniversitesini diğer illerde en iyi bir şekilde tanıtımını yapmak istediklerini söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam ise Tubitek kadın girişimcilerini destekleyici eğitim seminerlerine ağırlık vermek istediklerini ve bu konuda çalışmalar yaptıklarını belirtti. 
Editör: TE Bilişim