Kermes açılışına İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Sungurlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Sakine Sarıyüce, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, CHP Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, İYİ Parti Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Sinem Sarı, CHP Gençlik Kolları Başkanı Onur Topkül ve partililer katıldı.

İYİ Parti Kadın Kollarımızın düzenlediği kermesimiz, ülkemizin ve şehrimizin zor ekonomik şartlardan geçtiği bu dönemde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için düzenlenmiştir. Kermesin gelirleri ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza aktarılacağı için vatandaşlarımızı kermese destek vermeye davet ediyorum. Bizimle bu iyiliği paylaşmalarını temenni ediyorum” dedi.

İYİ Parti Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Sinem Sarı, “Kermesin geliri muhtarlıklarımız vasıtasıyla ihtiyaç sahibi ailelere ulaşacaktır. Kermese ilgi gerçekten çok güzel. İnsanlar artık dünkü ekmeği alabilmek için kuyruktalar. Ülkemiz bu durumdayken biz nasıl birlikte oluruz, komşumuz aç yatarken biz tok yatamayız. Bizde elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Çok yoksullaşıyoruz. Bize destek veren Sungurlu Belediyesi'ne çok teşekkür ederiz. Birlikte olup bir şekilde iyiye ulaşmamız lazım. İyilik mutlaka kazanacak" ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim