AK Partinin kuruluşundan bugüne kadar görev alan ilçe başkanları AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyonda bir araya geldiler.

Çorum AK Parti İlçe Başkanları yapılan istişare ve değerlendirme toplantısına katılarak, ilçelerde yaptıkları parti çalışmaları masaya yatırıldı ve ilçe başkanlarının görüş ve önerileri dinlendi.

Toplantı hakkında açıklama yapan AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, verimli bir istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldığını söyledi.

Çorum’un birlik ve beraberliğinin Genel Merkez tarafından her zaman takdirle karşılandığını ifade eden Ahlatcı, yapılan bu toplantı sayesinde ilçe teşkilatlarında görev yapmış olan ilçe başkanları ile bir arada olmaktan onur duyduğunu söyledi.

AK Parti olarak kutlu bir dava için yola çıktıklarını belirten AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, tüm enerjilerini ve çalışmalarını bu dava için harcadıklarını kaydetti.

Başarı için birlik ve beraberliğin öneminden bahseden Ahlatcı, “Birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece Çorum’da başarı seviyemiz hiçbir zaman düşmeyecektir. Yapılacak olan her seçimden yine birinci parti olarak çıkacağımıza inancım tamdır, yeter ki bugünkü birlik ve beraberliğimizi sürdürelim” dedi.

Ak Partinin sağlam bir istişare kültürüne sahip olduğuna vurgu yapan Ahlatcı, AK Parti'de her kademede görev alanların tek hedefinin güçlü bir Türkiye olduğunu söyledi.AK Parti’de kardeşliğin, vefanın ve dayanışmanın en önde olduğuna işaret eden Ahlatcı, "Cumhurbaşkanımızın da her fırsatta ifade ettiği gibi partimiz şahısların değil milletin partisidir. Milletimizin bize emanet ettiği davayı sahiplenmek ve en yükseğe çıkarmak için üstlendiğimiz görevlerde en iyisini yapmanın gayreti içerisindeyiz. Şahıslar gelir geçer ama dava hep baki kalır. AK Parti için siyaset budur. Böyle kalmaya da devam edecektir.

AK Partide görev alan tüm teşkilat mensuplarımız için her zaman önce 'Milletimiz' gelir. Bizler biliyoruz ki birlik ve beraberlik içinde olursak karşımızda duracak hiçbir güç yoktur! yaptığımız bu istişarelerde ve toplantılarda ortaya konan görüşlerin gerçekten çok ama çok kıymetli olduğuna inanıyorum" diye konuştu.