Çorumlular olarak BTP Lideri Hüseyin Baş'ı ağırlayacaklarını anlatan Pak, Hüseyin Baş'ın 17 Ekim Pazar günü saat 11.30'da Anitta Otel'de olacağını ifade etti.

Hüseyin Baş'ın Çorum'a gelişinin önemli olduğunu kaydeden Pak, "Ben bu şehri ve bu şehrin halkını mutlu görmek istiyorum. Tabii işsizliğin bu boyutta olduğu şehirde nasıl mutluluk olacak? Huzur olacak? Halkının çoğu borçlu olan, %80'inin yoksulluk sınırının altında yaşayan bir halktan bir şehirden neşe ve tat beklemek mümkün değil" dedi. Kangrenleşmiş yüzlerce problem bulunduğunu ama bugün adeta kâbus haline gelmiş ekonomik sorunların en büyük çıkmaz olduğunu anlatan Pak, ekonomiye gerçekten çözüm getirmiş Milli Ekonomi Modeli'nin Hüseyin Baş'ın elinde olduğunu kaydetti.
Geçen yıl hakka uğurlanan Prof. Dr. Haydar Baş'a ait Milli Ekonomi Modeli'nin, Bağımsız Türkiye Partisi programının bir parçası olduğunu, bugün Rusya ve Çin başta olmak üzere birçok ülkede uygulanan ve netice alınan bu modelin bu ülkede mutlaka uygulanması gerektiğini ifade etti. Bu sistemin yoksulluk üzerinde bir gelir öngördüğünü anlatan Hüseyin Pak, "Hüseyin Baş ve bu sistem tüketebilen zengin bir toplum hedefliyor. Sayın Genel Başkanımızın bizzat kendi ifadesiyle, Oğuz Kağanın "Fakirlik suç sayılsın" sözündeki hayali kuruyor. Mustafa Kemal Atatürk'ün hayal ettiği hedeflediği Türkiye'yi hayal ediyor. Prof. Dr. Haydar Baş Hocanın hayal ettiği Türk milletini ve Türkiye'yi hayal edip kurguluyor. Bu ufkun bu hedeflerin sahibi Hüseyin Baş ile Pazar günü buluşacağız. 17 Ekim Pazar günü saat 11.30 da Anitta Otel de tüm hemşehrilerimizi, genç lider Hüseyin Baş ile buluşmaya onu dinlemeye davet ediyorum" dedi.