AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan, bir engelliyi daha tekerlekli sandalye ile kavuşturarak hayır duasını aldı.

Son zamanlarda özellikle de maddi durumu iyi olmadığı için tekerlekli sandalye alamayan engellilerin bu sıkıntıları ile yakından ilgilenen ve gelen tüm talepleri de yerine getirmek konusunda hassasiyet gösteren Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’a Gülabibey Mahallesi Beytepe 5.Sokak’ta ikamet eden Gülseren Çalışkan’ın da tekerlekli sandalye ihtiyacı iletildi.

Mahalle Muhtarı Hasan Belli aracılığı ile gelen bu talep konusunda da harekete geçen Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, 60 yaşındaki Gülseren Çalışkan için tekerlekli sandalye temin etti.

Kendini TBMM’de devam eden bütçe görüşmeleri nedeniyle Ankara’da bulunan Milletvekili Ceylan, tekerlekli sandalyenin biran önce Gülseren Çalışkan’a iletilmesini sağladı. Ceylan’ın temin ettiği tekerlekli sandalye İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı ve Mahalle Muhtarı Hasan Belli tarafından evinde ziyaret edilen Gülseren Çalışkan’a teslim edildi.

İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Gülseren Çalışkan ile Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ı telefonla görüntülü olarak görüştürdü. Milletvekili Ceylan, Gülseren Çalışkan’a tekerlekli sandalyesini güle güle kullanmasını dilerken, Gülseren Çalışkan ise onca yoğun programları arasında kendisi isteğini yerine getiren başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Milletvekili Ceylan’a ve İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’ya teşekkür ederek Allah sizleri başımızdan eksik etmesin diyerek hayır dualarını iletti.

İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 7’den 70’e her vatandaşımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Bizlerin bir tek amacı vardır oda her bir vatandaşımızın yaşam kalitesini artırmak bu kutlu dava yolunda vatandaşlarımıza hizmet etmektir. İfadelerini kullandı.