AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz Cuma günü açıklanan 320 milyar metreküp doğalgaz rezervinin ülke tarihinin en önemli günlerinden biri olduğunu söyledi.

Önümüzdeki dönemde Türkiye ve Çorum için de böyle tarihi günlerin yaşanacağını belirten Milletvekili Ceylan, “Büyük ve Güçlü Türkiye hedeflerine adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklayacağını duyurduğu müjde için AK Parti İl Başkanlığı’nda parti yöneticileri basınla biraraya gelerek Erdoğan’ın açıklamalarını televizyondan canlı olarak izledi. AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, bazı parti yöneticileri ve basın mensuplarının hazır bulunduğu programda doğalgaz rezervi müjdesi sevinçle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarının ardından İl Başkanı Yusuf Ahlatcı; “Cumhurbaşkanımızın göstermiş olduğu iradeyle yapılan bu çalışmalar neticesinde memleketimiz büyük müjdeye kavuşmuştur. İnşallah 2023 yılından itibaren tüm Türkiye’de 83 milyon vatandaşımız bu refaha bu huzura bir an evvel kavuşacaktır. AK Parti’de görev yapmaktan onur ve gurur duyuyor Allah’a şükrediyorum. Rabbimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Başta Çorum’umuz olmak üzere Tüm ülkemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Çorum Milletvekili Ceylan ise doğalgaz rezervinin bulunmasında kararlı bir çalışma örneği sergileyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Enerji Bakanı Fatih Dönmez ve Fatih Sondaj gemisi çalışanlarına Çorum ve milletimiz adına teşekkür ettiğini söyledi.

“21 Ağustos Türkiye’miz için tarihi bir gün oldu. Çorum için de tarihi günlerimiz olacak. Bizi izlemeye devam etsinler. Ülkemiz için ve Çorum’umuz için yapacak çok işimiz var bunların hepsini sırasıyla yapacağız” diyerek sözlerine devam eden Ceylan, Fatih sondaj gemimizin Tuna 1 bölgesinde tespit ettiği 320 milyar metreküp doğalgaz rezervinin bir başlangıç olduğunu, büyük ve güçlü Türkiye yolunda hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya ile Erol Kavuncu da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdesinin ardından birer mesaj yayınlayarak; “Yeni, yeniden büyük Türkiye için, Reisimiz, Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hep birlikte yeni ufuklara inşaallah hamdolsun ... Hayırlı olsun. Hedef 2023” paylaşımında bulundula