Ziyarette, ÇORİMDER Başkanı ve ÖNDER Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Boyraz ve yönetim kurulu üyeleri ve öğrenciler hazır bulundu.

Sohbet havasında geçen ziyarette, İmam Hatiplilerin yerli ve milli duruşu, akademik başarıları ile eğitim sisteminde ve halkın gönlünde müstesna bir yere sahip olan okulların başarıları, talep ve beklentileri konularında istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu.

Milletvekili Kavuncu, Ayhan Boyraz’ın iki görev üstlendiğinden dolayı yapılacak çalışmalar ve ortak payda olan Çorum’daki eğitimin geldiği nokta hakkında istişare yapmak için ziyareti gerçekleştirdiğini söyledi.

Pandemi döneminden sonra eğitimde büyük sıkıntılar yaşandığını belirten Kavuncu, bu sıkıntıları hep birlikte, istişareli çalışılarak aşılabileceğine vurgu yaptı.

Çorum’daki okulların durumlarının da ele alındığı ziyarette Kavuncu, İmam Hatip Okullarında eğitiminin daha iyi hale gelmesi için ÖNDER ve ÇORİMDER’in çalışmalarını yakından takip ettiğinin kaydetti.

Eğitimle ilgili konularda TBMM’de önemli çalışmalara imza atıldığına açıklayan Kavuncu, Büyük Türkiye hedeflerine ulaşılması için bir AK Parti milletvekili olarak, her türlü çalışmalarda bulunduğunu kaydetti.

ATV’de yayınlanan Esra Erol’un programında bir aile faciasının yaşandığına değinen Kavuncu, Esra Erol'un böyle bir durumu TV ekranlarına yansıtarak ahlaksızlığa örnek teşkil edilmesine sebebiyet verdiğini ve RTÜK'ün olaya müdahale etmesini istediklerini söyledi.