Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum Milletvekili Erol Kavuncu ile birlikte Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü’nün de yer aldığı toplantıda, eski başkanlarla başta parti politikaları olmak üzere çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunuldu.
Toplantıda konuşan İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti’nin kurulduğu günden itibaren millete hizmet eden bir parti olduğunu ifade etti. Genelde olduğu gibi yerelde de AK Parti belediyeciliğinin Çorum’a yansıtılmasında çok önemli görevleri yerine getiren belediye başkanlarına teşekkür eden İl Başkanı Ahlatcı, başkanların aradan geçen onca zamana rağmen partilerine küsüp darılmadan bir araya gelmelerinin davalarına ne kadar sadık ve bağlı olduklarını gösterdiğini vurgularken, “Biz sizlerden razıyız. Çorum’umuzun değişik bölgelerinde milletimize hizmet için gece-gündüz demeden çalıştınız. Şimdi ise göreviniz sona ermesine rağmen davetimize katılarak bizleri sevindirdiniz. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İşte AK Partili olmak budur. İşte Recep Tayyip Erdoğan’a yol arkadaşlığı yapmak budur” dedi.


Milletvekili Erol Kavuncu ise, eski belediye başkanlarına yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yaşantılarında sağlık ve mutluluklar diledi.
MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan da uzun yıllardan beri AK Parti’de birlikte siyaset yaptığı ve her birinin yakından tanıdığı eski başkanlarla çok güzel hatıralarının olduğunu belirterek, “Sizlerle çalışmak çok güzeldi. Her biriniz kendi ilçenize ve beldenize hizmet edebilmek için çaba gösterdiniz, bizler de gerek il başkanlığı, gerekse milletvekilliği dönemimizde sizlere yardımcı olmaya çalıştık. Ancak, AK Parti’de insanların görev süreleri biter, ama millete hizmet bitmez” diye konuştu.
Laçin eski Belediye Başkanı Erdal Altuntaş’ın işletmeciliğini yaptığı Hürkan Kafe’deki toplantıya katılan eski belediye başkanları da kendilerine vefa örneği gösteren İl Başkanı ve Milletvekillerine teşekkür ederek, her zaman partilerinin emrinde olduklarını söylediler.