Eğitim İş Sendikası Şube Başkanı İlhan Yaşar, CHP Çorum İl Örgütü’nü ziyaret ederek, 23 Şubat’ta gerçekleştirilen 37.Olağan Kongrede İl Başkanlığına seçilen Mehmet Tahtasız ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Şube yöneticileri Özler Arın Bekâr, Saim Erdoğan ve Duran İrdeli’nin de eşlik ettiği ziyarette konuşan Eğitim İş Şube Başkanı Yaşar, İl Başkanı Tahtasız’a sendika çalışmaları hakkında bilgiler verdi.Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette, eğitimde yaşanan sorunlara ilişkin görüş alışverişinde bulunulurken, gündemdeki konular da ele alındı.

Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ferda Suiçmez’in de hazır bulunduğu ziyarette bazı değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Tahtasız, Türkiye’nin en önemli sorunların başında eğitimde yaşanan sorunların geldiğine dikkat çekti.

Tahtasız, CHP olarak eğitimde yaşanan sorunları yakından takip ettiklerini, eğitim alanındaki sorunların çözümü noktasında da ciddi çalışmalarının bulunduğunu ifade etti.Eğitim İş Sendikası’nın laik eğitim konusundaki duyarlılığını ve bu noktada verdikleri mücadeleyi takdirle karşıladıklarını da ifade eden Tahtasız, CHP olarak, Eğitim İş ile her zaman diyalog içinde olacaklarını dile getirdi.

CHP İl Başkanı Tahtasız, ziyaretlerinden dolayı Eğitim İş Şube Başkanı Yaşar ve şube yöneticilerine teşekkür ederken, sendikal çalışmalarında da başarılar diledi.