Atama ile ilgili açıklamada bulunan DEVA Partisi Çorum İl Başkanı Orhan Vargeloğlu, “Atamanın partimize ve Mecitözü ilçemize hayırlı olması temenni ediyorum. Bugün 12. İlçe atamamızı gerçekleştirdik ve “DEVA damlalarını” Mecitözü ilçemizde de İhracat İthalat Uzmanı Bilal Doğan ile birlikte toprakla buluşturduk.Kendisi ile çok güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum, kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Vargeloğlu, atamasını gerçekleştirmediğimiz Sungurlu ve Kargı ilçelerimizde de çalışmalarımız titizlikle devam etmektedir, bu ilçelerimizde de en kısa sürede atama işlemlerini gerçekleştirip, ilimizde “DEVA damlası” ile buluşmayan ilçe bırakmayacağız.

Bu güne kadar Merkez İlçe- Ertan Eliaçık, Osmancık- Özdemir Göbel, Uğurludağ- Adem Bici, Oğuzlar- Kazım Karaağaç, Dodurga- Mustafa Gül, Ortaköy- Uğur Can Celep, Bayat- Yaşar Sarıkaya, Laçin- Selçuk Tırhış, Boğazkale-Adem Dolaşık, İskilip- Mustafa Gökmen, Alaca- Yaprak Erdoğan, teşkilatlandık” ifadelerine yer verdi.

Mecitözü Kurucu İlçe Başkanı Bilal Doğan ise; “Başta Genel Başkanımız Ali Babacan ve Genel Başkan Yardımcılarımıza, İl Başkanımıza teşekkür ederim. Mecitözü için iyi çalışmalar yapmak istiyorum” dedi.

Bilal DOĞAN kimdir?

1984 Mecitözü/Çorum doğumlu olan Bilal Doğab , Afyon Kocatepe Üniversitesi İşletme ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültelerinden mezun oldu.

İş hayatında kurumsal firmalarda Müdürlük yapan Bilal Doğan, Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Bilal Doğan İyi düzeyde İngilizce bilmektedir.