Çorum Merkez'de Cumartesi Pazarı’na giden DEVA Partisi Çorum il teşkilatı, pazar yerinde maske ve balon dağıttı ayrıca `Tarım Eylem Planını` anlatarak pazarcının dertlerini dinledi.

“DEVA Partisi Çorum İl Başkanı Orhan Vargeloğlu görev aldığı 1 yılın envanterini çıkarttı.”

Orhan Vargeloğlu, malumunuz bizler 26 Haziran 2020 tarihinde Genel Başkanımız Ali Babacan`dan görevi aldık. O günden bugüne 365 gün geçti. Şansımız mı şansızlığımız mı desem bu dönem pandemi ile mücadele ve kısıtlamalarla geçti. Baktığımız zaman bu 365 günün, 100 günü hafta sonu tatilleri ve pandemi yasaklarıyla, 50 günü ise resmi tatillerle geçti, kaldı bize 200 gün, biz bu 200 günde neler yaptık;Malumunuz Çorum ilimizde merkez ilçe dahil 14 ilçe vardır. Biz bu 14 ilçeden 7 ilçenin teşkilatı kurduk ve seçimlerini yaptık,

İl Kongremizi 04 Ekim 2020 tarihinde Genel Başkanımızın katılımlarıyla ve Türkiye’de Deva partimizin İlk Kongresi olarak yaptık.İlçelerimize 120 ziyaret düzenledik, ziyaretlerimizde DEVA’mızı ve eylem planlarımızı anlattık.Tarım Eylem Planımızı ilçelerimiz dahil köylerimizde anlattık. DEVA Partimizin diğer illerdeki 16 kongresine katıldık.500’e yakın esnaf ziyareti yaptık.STK ziyaretleri yaptık.Devletimizin yereldeki kurumlarını (valilik, belediye, emniyet müdürlüğü ve diğer resmi kurumlar) ziyaret ettik ve kendimizi tanıttık.Mahalle ve Köy muhtarlarımızı ziyaret ettik.Yereldeki gazetelerimizi ve gazetecilerimizi ziyaret ettik.Diğer siyasi partileri ziyaret ettik.Dünya Çalışan Kadınlar günü, Ramazan ayı ve Partimizin 1. yaşı gibi önemli günlerde organizasyonlar yaptık.Basın açıklamaları ile gündemi ve DEVA’mızı halkımıza anlatmaya çalıştık.Çeşitli organizasyonlar düzenleyerek partimizi anlattık, (broşür dağıtımı, DEVA balonları dağıtımı, maske dağıtımı, çeşitli yerlerde stant kurulumu yaptık" dedi.

"Daha yapacak çok işimiz var” diyen Orhan Vargeloğlu, “Gidilmedik, görülmedik halkımız, esnafımız, STK’larımız, muhtarlarımız var, gideceğiz kendimizi ve DEVA’mızı anlatacağız,DEVA demek çalışmak demek, DEVA demek samimiyet demek, DEVA demek AHLAK demek, DEVA demek ilkeli siyaset demek, DEVA demek dürüstlük demek, DEVA Demek erdem demek, DEVA demek liyakat demek, DEVA demek ekonomi ve kalkınma demek, DEVA demek hukuk demek, DEVA demek demokrasi demek, kısaca DEVA demek Ali Babacan demek. Biz DEVA’mızı ve ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz, biz ülkemizi ve Çorum’umuzu çok seviyoruz, işin ehli ve liyakatli kadrolarımızla ülkemizi yönetmeye talibiz’’ ifadelerine yer verdi.