AK Parti Çorum Milletvekili ve Adalet Komisyonu Üyesi Av. Oğuzhan Kaya, TBMM Genel Kurul çalışmalarının ara vermesiyle soluğu Çorum’da aldı. Her gün mesaisinin büyük bir bölümünü Çorum’da geçiren ve her gün hemşehrileri ve esnaflarla bir araya gelerek, istek talep ve sorunlarını dinliyor.

Milletvekili Kaya, Çorum Belediyesinin kazandırmış olduğu ve günlük 8.000 hanenin enerji ihtiyacını karşılayacak kapasiteye sahip olan Biyokütle Enerji Tesisinin açışını gerçekleştiren Kaya, ardından Muğla bölgesinde yangından etkilenen hayvanlar için 9 kamyonluk yardım konvoyunu Ticaret Borsası binası önünden dualarla Muğla Bölgesine yolcu ettiler.

Milletvekili Kaya, katıldığı törenlerden sonra Genç MÜSİAD başkanı Erdem Arslan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, çalışmaları hakkında bilgiler aldı ve Çorum ve ilçelerini yapılan yatırımlar ve projeler hakkında yönetim kurulu üyelerine bilgiler verdi. Daha sonra Çorum ilk yerel sanal marketi ünvanına almış Geliyoor Sanal Marketi ziyaret ederek iş yeri sahipleri Kubilay Şimşek, Abdulkadir Bolat, Taha Şimşek ve Abdulvahit Bolat ile bir araya gelerek, Çorum’a kattıkları yenilik için teşekkür etti. Ardından Ak Parti Kurucu Merkez İlçe Başkanlığı ve 2 Dönem İl Başkanlığı yapan Mehmet Karadağ’ı ziyaret etti. Milletvekili Kaya, ziyaretler ve açılışların ardından İl Başkanı Yusuf Ahlatçı, İl Başkan Yardımcıları Emre Çıtak, Elvan Börekci ve Abdulbaki Kartancı ile birlikte Gazi Caddesindeki esnafları ve hemşehrilerini ziyaret ederek, istek ve taleplerini dinledi ve her zaman yanlarında olduğunu bildirdi.

Milletvekili Kaya, girdiği her dükkana, konuştuğu her bir vatandaşına kendi kullandığı cep numarasının bulunduğu kartvizitlerini bırakarak, istedikleri zaman telefonunun açık olduğunu ve ne zaman desteğe ihtiyaçları olduğunda aramalarını istedi. Şeffaf bir anlayışla vatandaşlarının ve esnafının derdiyle dertleşen ve her zaman yanlarında olduğunu gösteren Milletvekili Kaya bu örnek davranışından dolayı halktan devamlı takdir alıyor. Milletvekili Kaya’ya Çorum programında İl Başkanı Yusuf Ahlatçı, İl Başkan Yardımcıları Abdulbaki Kartancı, Elvan Börekci ve Emre Çıtak eşlik etti.