Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, İş-Kur İl Müdürü Ali Şahan, SGK İl Müdürü, Ömer Tök, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’yı yeni hizmet binasındaki makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Yeni hizmet binasının Çorum için hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunan Kurum Müdürleri, “Yeni hizmet binasında yapılacak hizmetlerin hayırlı olmasını diliyoruz. Vatanımız ve Milletimiz için inşallah hayırlı hizmetler için hayırlı kararlar alıdır. Allah utandırmasın" dediler.

Yeni yerlerinde halkın hizmetinde olmaya devam edeceklerini ifade eden Ahlatcı, Çorum halkına daha iyi hizmet sunmak için taşınma işini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ziyaretçilerine tek tek teşekkür eden Ahlatcı, bina hakkında kısa bilgiler vererek, yeni teşkilat binasının son derece modern ve kullanışlı olduğunu kaydetti.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek’’ Kamu Kurumlarımız, tüm sivil toplum kuruluşlarımız ve derneklerimiz bizlere hayırlı olsun ziyaretine geliyorlar. Hepsinden Allah razı olsun. Bu ziyaretler bizi ziyadesiyle memnun ediyor ve sorumluluğumuzu da arttığının farkına varıyoruz. Rabbim utandırmasın herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.