AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, kendisine iletilen taleplerin karşılanması noktasındaki hassasiyetini göstermeye devam ediyor.

Gülabibey Mahallesi Kapaklı 37. Sokak’ta ikamet eden Serdal Çeri’nin çocukları Melike ve Samet, Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’dan pandemi sürecinde online derslerini daha rahat yapabilmek adına tablet talebinde bulunmuştu. Ceylan, bir süre önce kendisinden tablet talep eden çocukların daha isteğini yerine getirerek mutluluğuna ortak oldu.

Ceylan’ın çabalarıyla sağlanan Tablet ve kış günlerinde ihtiyaçları olan ayakkabılar, Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hasan Belli ve AK Parti Gülabibey Mahalle Temsilcisi Osman Çorlu tarafından Çeri Ailesi’ne teslim edildi.

Mahalle Muhtarı Hasan Belli, Serdal Çeri ve çocukları Melike ve Samet ile Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ı telefonla görüntülü olarak görüştürdü. Ceylan, rahatsızlığı nedeniyle tedavisine evde devam eden Serdal Çeri ile telefon görüşmesinde, Allah sizlere şifa verir inşallah, yapabileceğim bir şey varsa 7/24 telefondan ulaşabilirsiniz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ve sevgilerini iletiyorum her zaman sizlerin yanındayız dedi. Görüşme sırasında Samet ve Melike ve Babaları Serdal Çeri Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’a hediyeleri için teşekkür ettiler.

Ceylan da ülkenin geleceğinin teminatı olan çocukların isteklerini her zaman önemsediğini belirterek, güle güle kullanmalarını ve özellikle de derslerine iyi çalışmalarını tavsiye ederek Allah, sizlere sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler versin. Allah, zihin açıklığı versin ve derslerinizde başarılar diliyorum temennilerini iletti.