CHP'li belediyelerin, il veya ilçe teşkilatlarının başarılı çalışmaları mini maketler, açıklamalar, sinevizyon ve görsel materyaller eşliğinde CHP Genel Merkezi'nde sergilenecek.
CHP Basın Biriminden yapılan yazılı açıklamaya göre, CHP'li belediyelerin ve parti örgütlerinin çalışmalarının daha iyi duyurulması amacıyla Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran'ın sorumluluğundaki Halkla İlişkiler ve Tanıtım Birimi tarafından proje başlatıldı.
Proje kapsamında, her hafta bir CHP'li belediyenin, il veya ilçe örgütünün çalışmaları mini maketler, açıklamalar, sinevizyon ve görsel materyaller eşliğinde CHP Genel Merkezi'nde sergilenecek. Proje, Eskişehir Tepebaşı Belediyesinin çalışmalarıyla 15 Temmuz Cuma günü parti yönetiminin, vatandaşların ve medyanın da katılımıyla başlayacak.
Cankurtaran, projeyle ilgili açıklamasında, sadece belediyelerin değil il ve ilçe örgütlerinin de kendilerini anlatabilecekleri bir ortam yaratacaklarını belirterek, "Belediyeler ve örgütlerimiz, halkçı projelerini, siyasi çalışmalarını, endüstri, tarım ve teknopark alanında sürdürdükleri başarılı çalışmalarını mini maketlerle sergileme şansı bulacaklar." ifadesini kullandı.