Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Kadın Kolları Üyeleri, Bahçelievler Mahallesi Nadık Semti’nde bir evi ziyaret ederek, evin kadınına Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun mektubunu ulaştırdı.

Nadık’ta ikamet eden, Merkez Sarin (Çalyayla) Köyü nüfusuna kayıtlı Taşbüken ailesini ziyaret eden CHP’li kadınlar, hem ailenin yeni yılını kutladı, hem çeşitli yardımlarda bulundu, hem de Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun yazdığı mektubu teslim etti.

Ziyarete; CHP İl Sekreteri Yıldız Bek, İl Kadın Kolları Başkanı Kamile Anar, İl Başkan Yardımcısı Sevinç Demirtaş ile çok sayıda partili kadın katıldı.

Aile reisi Cuma Taşbüken’i hasta yatağında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten CHP’li kadınlar, ailenin çocuklarına da okul hayatında başarılar diledi.

Cuma Taşbüken, rahatsızlığı nedeniyle 4 kez ameliyat olduğunu, tedavisinin devam ettiğini anlatarak, CHP’li kadınların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

CHP’li kadınlar, yeni yıl nedeniyle CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ev kadınlarına gönderdiği mektubu okuduktan sonra, evin kadını Zübeyde Taşbüken’e mektubu teslim etti.

Kılıçdaroğlu, mektubunda CHP iktidarında “Aile Sigortası” projesi başlatacaklarını ve tüm ev kadınlarını maaş sistemine bağlayarak destekleyeceklerini bildirdi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN KADINLARA MEKTUP
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milyonlarca kadına bir yeni yıl mektubu göndererek, "İktidara geldiğimizde başlatacağımız Aile Sigortası kapsamında doğrudan sana yapılacak aylık ödeme ile umutlarının gerçekleşmesine kısmen de olsa destek olacağız. 2011'de çocuklarının başarılarını, ailenin güzel günlerini duyurmak istersen lütfen bana yaz" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milyonlarca kadına birer mektup gönderdi. CHP Kadın Kolları tarafından ev ziyaretleri yapılarak dağıtılan mektupta, tüm yurttaşların yeni yılı kutlandı. Mektup ev ziyareti yapan CHP’li kadınlar tarafından evin kadınına iletildi. Mektupta şu ifadelere yer verildi:

“Değerli kardeşim; yeni bir yıla giriyoruz. Bu mektupla 2011’in sana ve ailene iyilikler getirmesini diliyorum. Sana yazdım çünkü ailenin toplayanı, bir arada tutanı sensin. Bugün hepimiz daha bir duyguluyuz, bu yıl gerçekleşmesini istediğimiz umutlarımız, hayallerimiz var. Çocuklarımızın geleceği, yakınlarımızın sağlık ve huzur içinde olması çok önemli.

Değerli kardeşim; 2011 yılı tüm isteklerinin gerçekleştiği yıl olsun. Dilerim 2011 genel seçimleri hak ettiğin mutluluğa ulaşmanı sağlayacak sonuçlar verir. İktidara geldiğimizde başlayacağımız Aile Sigortası kapsamında doğrudan sana yapılacak aylık ödeme ile umutlarının hayallerinin gerçekleşmesine kısmen de olsa destek olacağımızı umuyorum. 2011’de çocuklarının başarılarını, ailenin güzel günlerini duyurmak istersen lütfen bana yaz ya da CHP Genel Merkezi’ne bir telefonla bildir. Yanında olabilir, o güzel anlarını kardeşçe paylaşabilirsem ne mutlu bana. Seni ve aileni kucaklar, hepinize güzel bir yıl dilerim. Kardeşçe sevgi ve saygılar.”