Çorum merkez ve ilçelerine geniş kapsamlı bir ziyaret turu başlatan CHP’li milletvekilleri, ilk olarak Sungurlu’da kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

CHP Sungurlu İlçe Başkanı Ali Erayhan ve yönetimi tarafından karşılanan CHP heyeti, parti binasını ziyaret ederek çalışmalar ve gündemle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

CHP’li milletvekilleri Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Sungurlu Belediyesi’nin bölgenin ve Çorum’un en başarılı belediyelerinden biri olduğunun altını çizen Cumhuriyet Halk Partili milletvekilleri, Başkan Şahiner’i tebrik ederek, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi alarak istişarelerde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Şahiner, misafirlerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

CHP heyeti daha sonra Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Behiç Akkaş, Şoförler Odası Başkanı İsmail Pozan, Ziraat Odası Başkanı Ramazan Kelepircioğlu ve Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Kürbüz’ü makamlarında ziyaret ederek gerek pandemi sürecinde yaşanan sorunlar, gerekse sektörlerin genel sıkıntıları, talepleri, önerileri hakkında görüş alışverişinde bulundu.