29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinliklere katılmak üzere Çorum’a gelen milletvekilleri, Gazi Caddesi, Kuyumcular Arastası, Zafer Çarşısı, Bahabey Caddesi ve Emek Caddesi’nde esnaf ziyaretleri düzenledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı, MYK Üyesi Veli Ağbaba, Ankara Milletvekili, hemşehrimiz Ali Haydar Hakverdi, Çorum Milletvekili Tufan Köse, İl Başkanı Mehmet Tahtasız, Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, eski milletvekili Feridun Ayvazoğlu, belediye meclis üyeleri ve diğer parti yöneticileri, esnafın içinde bulunduğu zorluklar, Çorum’un yerel sorunları, talepleri ve yapılması gereken çalışmalar konusunda sohbet toplantıları düzenledi.

Zafer Çarşısı’nda çarşı yönetimi ve esnafla bir toplantı yapan milletvekilleri, iktidara geldiklerinde hayata geçirecekleri projeler ve uygulamalar hakkında da bilgi verdi.

Esnaf genel olarak pandemi döneminde yaşanan sıkıntılar, ekonomik durgunluk, emeklilikte yaşa takılanlar, zincir marketlerin küçük esnafı düşürdüğü durum, kredi faizlerinin yüksekliği, hayat pahalılığı, tarım ve hayvancılık alanında yaşanan problemler, işsizlik gibi konulardan dert yanarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Milletvekilleri Ali Haydar Hakverdi, Tufan Köse, İl Başkanı Mehmet Tahtasız’a yaşanan sorunları ve görüşlerini iletme fırsatı buldu.