29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinliklere katılmak üzere Çorum’a gelen milletvekilleri, Bahabey Caddesi ve Emek Caddesi’nde esnaf ziyaretleri düzenledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı, MYK Üyesi Veli Ağbaba, Ankara Milletvekili, hemşehrimiz Ali Haydar Hakverdi, Çorum Milletvekili Tufan Köse, İl Başkanı Mehmet Tahtasız, Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, eski milletvekili Feridun Ayvazoğlu, belediye meclis üyeleri ve diğer parti yöneticileri, kahvehaneler başta olmak üzere bazı işyerlerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını Çorumlulara ileten CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Cumhuriyet Bayramını kutlayarak halkın sorun ve talepleri hakkında bilgi aldı.

Esnaf ve vatandaşlar, milletvekilleri ve diğer parti yöneticilerine sıcak ilgi göstererek, çözüm bekledikleri sorunları iletme fırsatı buldu.

Bu arada halk otobüsü işletmeciliği yapan Ulaş A.Ş. yöneticileri Arap Ballı ve Adnan Cıdık da sorunlarını milletvekillerine ileterek, bir dosya takdim etti.