CHP Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız, beraberinde İl Kadın Kolları Başkanı Kamile Anar, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Filiz Aydın ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Osman Soylu ile birlikte emektar eğitimcileri ziyaret etti.

Günün anısına birer çiçek takdim ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Tahtasız ve beraberindekiler, anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Bu çerçevede; Atatürkçü Düşünce Derneği Çorum Şube Başkanı Emekli Öğretmen Uğur Demirer, Emekli Öğretmenler; Hüseyin Ceylan, Müslüm Tunaboylu, Ali Nazmi Er ve Ümit Eryaşar ve Hasan Tuluk ziyaret edildi.

Ziyaret sırasında emekli eğitimcilerin hatıraları konuşularak, geçmiş dönemdeki eğitim anlayışı ile günümüz eğitim sistemi arasındaki farklılık gündeme getirildi.

Emekli öğretmenler, bu anlamlı günde kendilerini unutmayan CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız ve beraberindekilere teşekkür etti.

Tahtasız, “Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimiz olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi saygı, sevgi ve minnetle anıyor; Atatürk ilke ve devrimleri ışığında, büyük bir gayret ve özveriyle, zorluklara göğüs gererek, yılmadan, usanmadan, kararlılıkla ülkemizi, muasır medeniyetler seviyesine çıkartmak için gecesini gündüzüne katan değerli öğretmenlerimizin bu güzel gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Emekli olan öğretmenlerimize de sağlıklı, huzurlu bir ömür diliyorum” dedi.